Başkan Erdoğan'dan Binali Yıldırım ve eşine 'geçmiş olsun' mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Covid-19'a yakalanan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ve eşi için geçmiş olsun mesajı paylaştı. Erdoğan mesajında 'Koronavirüs testi pozitif çıkan kıymetli dostum, dava arkadaşım Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım Hanımefendi’ye ailecek geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2020 19:50 GÜNCELLEME 03.09.2020 19:53 GÜNCEL
Başkan Erdoğan'dan Binali Yıldırım ve eşine 'geçmiş olsun' mesajı
Başkan Erdoğan'dan Binali Yıldırım ve eşine 'geçmiş olsun' mesajı

Başkan Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı mesajında 'dava arkadaşım' diye seslenerek "Koronavirüs testi pozitif çıkan kıymetli dostum, dava arkadaşım Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım Hanımefendi’ye ailecek geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Rabbimden tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Afyok 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım acil sifalar versin değerli insan
    Cevapla
  • MAHMUT 3 yıl önce Şikayet Et
    Gazı paylaşımlara baktım da.. Ne kadar kötüymüş karşı mahalle! Allah şerlerini uzak etsin. İnsan bu kadar alçalır mıymış? Onlardan olmadığıma binlerce şükür olsun. Allah her ikisine hayrlı şifa versin. Saygıdeğer insanlar. Duacıyız. Bu haber üzerine öok kötü insanların var olduğunu gördüm. Allah topunu hak ettikleri yere kısa zamanda göndersin. Seviyesizler!
    Cevapla
  • MAHMUT 3 yıl önce Şikayet Et
    Binali YILDIRIM beyin şahsından tüm hastalarımıza geçmiş olsun ALLAH tüm hastalarımıza Şafi ismi şerifiyle Acil Şifalar nasip etsin
    Cevapla
  • Doğan 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel insan allahım şifa versin inşaallah tüm hastalara amin
    Cevapla
  • son laik bükücü 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR