Bahçedeki eşini, domuz zannedip tabancayla öldürdü

Trabzon’un Tonya ilçesinde, emekli öğretmen Ahmet Aktaş (76), bahçesine domuz girdiğini zannederek, evinin balkonundan tabancayla ateş açınca, eşi Havva Aktaş'ı (73) tabancayla vurarak öldürdü. Ahmet Aktaş, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.09.2020 21:31 GÜNCELLEME 04.09.2020 21:34 GÜNCEL
Bahçedeki eşini, domuz zannedip tabancayla öldürdü
Bahçedeki eşini, domuz zannedip tabancayla öldürdü

Olay, sabah saatlerinde Turalı Mahallesi Karabetaş mekvisinde meydana geldi. İddiaya göre, İskenderli beldesi eski belediye başkanı ve emekli öğretmen Ahmet Aktaş, evinin  bahçesine domuz girdiğini zannedip, ruhsatlı tabancası ile balkondan ateş etti. Bir süre sonra eşi Havva Aktaş’ın evde olmadığını fark etti. Eşini aramaya başlayan Aktaş, bahçedeki yeşillikler arasında Havva Aktaş'ı kanlar içinde yatarken buldu. Tabancayla eşini vurduğunu anlayan Ahmet Aktaş, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, Havva Aktaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

 

Havva Aktaş’ın cenazesi, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 

 

Jandarma soruşturma başlattı.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • açıksöz 3 yıl önce Şikayet Et
    nasıl yani her çalının arkasında kıpırdayan şeye bu adam ateş mi edecek yani. Karadeniz fıkrası gibi lan bu iş! kadını kim bilir neden öldürdü. hadi onu geçtim kaç yıllık eşi insan "hanım dışarda domuz var silah nerde.." diye her türk erkeği bi sorar.
    Cevapla
  • ramiz 3 yıl önce Şikayet Et
    domuz hikaye gibi geliyor bence.
    Cevapla
  • kayserili 3 yıl önce Şikayet Et
    kader kimin elin geleceği belli olmaz.Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    gerçek öylemi acaba ALLAH bilir.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocam sen ne yaptın .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR