HDP'li Buldan'ın çocukları gününü gün ediyor!

Çocukları dağa kaçırılan Diyarbakır annelerinin HDP il binası önünde başlattığı oturma eylemi devam ederken HDP'li yöneticilerin çocuklarının ise yurt dışındaki lüks yaşamları dikkat çekiyor. Son olarak HDP'li Pervin Buldan'ın kızı Zelal Buldan'ın sosyal medya hesabındaki fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflar Buldan'ın nasıl lüks bir hayat yaşadığını gözler önüne serdi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.09.2020 12:57 GÜNCELLEME 05.09.2020 13:00 GÜNCEL
HDP'li Buldan'ın çocukları gününü gün ediyor!
HDP'li Buldan'ın çocukları gününü gün ediyor!

HDP’li Buldan'ın çocuklarının zevki sefa içinde yaşattığı bir kez daha belgelendi. Geçtiğimiz aylarda Buldan’ın oğlunun dünyanın en lüks tatil adalarından biri olan Maldivler’de tatil yaptığı tespit edilmişti.

 

Şimdi de Buldan'ın kızı Zelal Buldan'ın sosyal medya hesabından dünyayı gezdiği fotoğraflar ortaya çıktı.

SEFA SÜRÜYORLAR

 

Kürtlerin sefalete mahkûm edildiğini iddia eden HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın kızı Zelal Buladan'ın rüya gibi hayat yaşadığı, milyarlarca lira harcadığı ortaya çıktı.

Abisinin izinden giden Zelal ise İngiltere’nin altını üstüne getirdi. Avrupa’nın en pahalı üniversitelerinden birinde eğitim gören kızı Zelal İngiltere’yi karış karış gezdi, gitmediği mekan, girmediği sokak kalmadı. Zelal'in ayrıca Brezilya'da Rio karnavalına bile katıldığı ortaya çıktı.

Hatta Zelal şaşalı hayata kendisini o kadar kaptırdı ki köpeğine özel Netflix hesabı bile açtırdı. Daha önce de Pervin Buldan’ın oğlu Neçirvan’ın değeri 200 bin liradan fazla üstü açık BMW model lüks bir otomobile bindiği, boşta kalan zamanlarında ise havuzlu villasında keyif çattığını ortaya çıkmıştı.

Londra’da eğitim gören Zelal’in de Royal Holloway Üniversitesi’nde 150 bin lirayı aşkın ücret ödediğini haberleştirilmişti.

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 315 TÜMÜ
  • merasim sokak 10 ay önce Şikayet Et
    buldan kürt değil bence...cocukları bu kadar lüks içinde yaşadığına göre muhtemelen yahudi...
    Cevapla
  • 1misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben oyumu hdp ye verecem diyenler iyi bakin
    Cevapla
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunları bize değil, bu vatan hainlerine oy verenlere iyi anlatın. Bilsinler kimlere oy verip, peşlerinden gittiklerini.
    Cevapla
  • Ülkeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber, BİJİ KURDİSTANEEEEEE diyenlere gelsin. Bu bebeciklerin kıt kanaat geçim çabalarına bayıldım. Hepsi kürtler için çabalıyorlar (?) Kürtlerde onlara oy veriyor çabaları (!) boşa gitmesin diye.
    Cevapla
  • Diyarbakır 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte çocuklarını dağa gönderen ana babalara sesleniyorum. Yazıklar olsun size. Bakın sırtımızdan geçinenler nasıl bir zevk içindeler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR