Melisa'nın kahreden ölümü... Babasının ifadesi alındı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, Buse Melisa K. (15), emekli astsubay babasının beylik tabancasını başına ateşleyerek, intihar etti. Buse Melisa K.'nin intihardan önce babası Özay K. ile tartıştığı öğrenildi. Baba Özay K.'nin, olaydan sonra emniyete götürülerek, ifadesinin alındığı öğrenildi. İntihar olayından önce kızıyla tartıştığı öğrenilen babaya, 'intihara sürükleme' suçlaması yöneltildiği öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.09.2020 15:46 GÜNCELLEME 05.09.2020 15:46 GÜNCEL
Melisa'nın kahreden ölümü... Babasının ifadesi alındı
Melisa'nın kahreden ölümü... Babasının ifadesi alındı

Hürriyet Mahallesi Şehit Özpolat Caddesi'ndeki intihar olayı saat 02.00 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Buse Melisa K., emekli astsubay babası Özay K.'nin beylik tabancasını başına ateşledi. Silah sesine uyananların ağır yaralı halde bulduğu Buse Melisa K., ambulansla kaldırıldığı Ödemiş Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Buse Melisa K.'nin cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 


Buse Melisa K.'nin intihardan önce babası Özay K. ile tartıştığı öğrenildi. Baba Özay K.'nin, olaydan sonra emniyete götürülerek, ifadesinin alındığı öğrenildi.

Polisin soruşturması sürüyor.

EMEKLİ ASTSUBAY BABA, 'İNTİHARA SÜRÜKLEME' SUÇLAMASIYLA ADLİYLEDE  

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, 15 yaşındaki kızı Buse Melisa K., beylik tabancasını başına ateşleyerek intihar eden emekli astsubay baba Özay K. (49) polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İntihar olayından önce kızıyla tartıştığı öğrenilen babaya, 'intihara sürükleme' suçlaması yöneltildiği öğrenildi.

YORUMLAR 3
  • İstanbullu 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, Ortamın, düzenin bozukluğunu babaya yüklemeyin
    Cevapla
  • İrem 3 yıl önce Şikayet Et
    Babayami yuklenmeyelim kıza psikolojik şiddet uygulaması çok saçma kpop dinliyor diye bunlar başına geldi o kız intihar etmedi intihar ettirildi
    Cevapla
  • Kaan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız bu kız bir kore şarkıcı grubundan birinin Twitter hesabında her gönderirsiniz altına yasakladıklarini anlatıyor babasının intihar ipi alıp odasına bıraktığına kadar ailesinin kötü davrandığına kadar kız her şeyde kendisini suçladı bu durumda babasının içeri girmesi lazım iken serbest bırakıldı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR