Kıskançlık krizine girdi, balkonda eşine dehşeti yaşattı

Bursa'da Orhan D. (37), kendisini aldattığı şüphesiyle sosyal medyadan açtığı sahte hesap ile eşini takip etmeye başladı. Çift arasında kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada Melek D. (27), eşi tarafından 9 yerinden bıçaklandı. Genç kadın komşuları tarafından götürüldüğü hastanede tedaviye alınırken, Orhan D. ise polis tarafından gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.09.2020 07:57 GÜNCELLEME 06.09.2020 07:57 GÜNCEL
Kıskançlık krizine girdi, balkonda eşine dehşeti yaşattı
Kıskançlık krizine girdi, balkonda eşine dehşeti yaşattı

Olay, saat 02.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi, Atmaca Sokak’ta meydana geldi. iki çocuğunun annesi eşi Melek D.’nin kendisini aldattığından şüphelenen Orhan D., sosyal medyadan sahte kimlikle hesap açtı. Bir süre sonra Melek D.'yi sosyal medyadan takip eden Orhan D., eşinin telefonundaki fotoğraflarına bakmak istedi. Melek D.’nin buna karşı çıkması üzerine Orhan D. kıskançlık krizine girdi. İkili arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çocukların odalarında uyuduğu sırada yaşanan arbede sırasında Orhan D., mutfaktan aldığı bıçakla, yalvarmalarına rağmen eşi Melek D.’yi defalarca bıçakladı.

 

ÇIĞLIKLARINA KOMŞULARI YETİŞTİ

Kadının yardım çığlıklarına yetişen komşuları eve girdiklerinde Melek D.’yi yerde kanlar içinde yatarken buldu. Komşuları tarafından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Melek D. yoğun bakıma alındı. Vücudunun çeşitli yerlerinden 9 bıçak darbesiyle yaralandığı tespit edilen kadının hayati tehlikesi sürüyor.

 

ŞÜPHELİ KOCA YAKALANDI

Tedaviye alınan Melek D. ve komşuların ifadesi üzerine harekete geçen Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği (SÖS) ekipleri, şüpheli Orhan D.’yi olay yerinden kaçmak isterken, kıskıvrak yakaladı. Orhan D.’nin emniyetteki işlemleri sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 59 TÜMÜ
  • ADALETIN KILICI 3 yıl önce Şikayet Et
    YAV ARKADAŞ SÜREKLİ YOK KADINA ŞİDDET DIYE BAĞIRIP DURUYORSUNUZ KADININ KOCASINI ALDATMASI NORMAL BIR ŞEY MI NEDEN BU SORUN ELE ALINMIYOR???????? BU NEDİR YA KARDEŞİM BİR KADIN KOCASINDAN TELEFON SAKLAMASI ŞIFRELEMESI BILMEM NE HAYIRDIR YA BIR KADIN KOCASINDAN NEDEN TELEFON SAKLAR???? Dünyanın çivisi cıktı 3 kadından biri kocasının arkasından iş çeviriyor aldatıyor. KIMSE KUSURA BAKMASIN ALDATACAK KOCASININ ARKASINDAN IŞ ÇEVİRECEK ADAM DA OH NE GÜZEL YAPTIN MI DIYECEK ARAKDAŞ. KADIN ALDATACAK ONDAN SONRA BOŞANACAK BIR ÖMÜR NAFAKA ALACAK YAZIK DEGIL MI ERKEĞE KOCAYA. ÇOĞU KADIN NAFAKAYI GEÇİM KAYNAĞI OLARAK GÖRÜP BOŞANIYOR BU OMUR BOYU NAFAKA DERHAL SON BUKMALI
    Cevapla
  • Della 3 yıl önce Şikayet Et
    İhanet normalmiş gibi gösteriliyor. Her şeyin bedeli var. Boşandıktan sonra ne halt yersen ye... afiyet olsunnnnn
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    devlet eşlerin aldatmasına kadın olur erkek olur bir ceza getirmedikçe bu tip vakalar kaçınılmaz olacak burada erkek yaptığı zaman zavallı kadın bir şey yapamıyor ya babasının evine dönüyor yada işi ve maaşı varsa ayrılıp gidiyor ama kadın yaparsa şiddet görüyor devlet eş aldatmalarına en azından kaldırdığın zinayı tamam bekarlara uygulamada evli olanı cezalandır ki olaylar bu safhaya gelmesin bu arada kadıncağıza geçmiş olsun bu vakayı değil genel değerlendirdim
    Cevapla
  • hıghlander 3 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü bu adam öldürme kastı gütse idi ve canice düşünseydi,o kadın sağ kurtulamazdı, ciddi boyutta korkutmak istemiş.Ama 3-5 ay ya da yıl içeri girerse,vesvese ile kura çöze,çıkınca kadını kesin öldürür,aman dikkat.
    Cevapla
  • asfasf 3 yıl önce Şikayet Et
    ne oluyorsa bu sosyal medya yüzünden oluyor. süslenip püslenip resim atarsınız, tanımadıgınız insanları takip edersiniz. yahu siz evlisiniz evli !!! farkında mısınız. insanlar kendinize gelin artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR