Yenge, gelinin 200 bin liralık takılarını çaldı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 1 ay önce evlenen çiftin evinden çalınan 200 bin lira değerindeki altın ve paraların, gelinin yengesi tarafından alındığı ortaya çıktı. Jandarma Suç Araştırma Timi 'nin (JASAT) ortaya çıkardığı hırsızlık olayında gözaltına alınan yenge Y.S. (38), gelinleri H.B.'nin (28) kendisini dışladığını, hırsızlığı da bu yüzden yaptığını söylediği öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.09.2020 11:47 GÜNCELLEME 06.09.2020 11:47 GÜNCEL
Yenge, gelinin 200 bin liralık takılarını çaldı
Yenge, gelinin 200 bin liralık takılarını çaldı

Acıpayam ilçesinde 1 ay önce evlenen R.B. (30) ile H.B. (28) çifti, misafirlikten evlerine döndüklerinde, düğünde takılan 200 bin lira değerindeki altın ve paraların yerinde olmadığını gördü. Genç çift, durumu jandarmaya haber verdi. Jandarmanın başlattığı soruşturmada ekipler, evde inceleme yaptı.  Damat R.B., eşi H.B. ve evde onlarla kalan yengeleri Y.S., jandarmaya ifade verdi. JASAT ekiplerince yapılan araştırmada, evden 200 bin lira değerindeki altın ve paraları çalan kişinin gelinin ağabeyinin eşi olan yengesi olduğu ortaya çıktı. Yenge Y.S.'nin evinde yapılan aramada paraları çamaşır makinesinde yıkadığı, altınları ise sakladığı tespit edildi. Paralar kurutulduktan sonra altınlarla birlikte genç çifte teslim edildi. Gözaltına alınan Y.S. ifadesinde, gelini H.B.'nin kendisini dışladığını, hırsızlığı da bu yüzden yaptığını söylediği öğrenildi. Jandarmada ifadesi alınan Y.S. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

 

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    dostu yabanda,düşmanı akrabanda ara
    Cevapla
  • Çiçek 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu devirde kime güveneceğini insan şaşırıyor
    Cevapla
  • TONTON 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok yanlış çok hırsız LIK yapanın kes kolunu bak bidaha kimse yapar mı ceza yok ceza hapis beleş yat yeri nede olsa ayrıca o kadar para altında evde tutmayın kardeşim bankada dursun ev de herşey olur çöpede atılabilir hata ile
    Cevapla
  • Bir Dost ☾⋆ 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi de TONTON kardeş, şeriatta da eğer şikayet yoksa kol kesme yok. Şikayet olursa ve diyetini isterse kol ozaman kesilir. Bu vakada da şikayet olmadığı için suçlu serbest zaten. Yoksa içerde yatardı. Haa değişmesi gereken kanunlar var mı? Çoookkkk. İnşallah önce onlardan başlarlar.
    Cevapla
  • Deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonuç serbest
    Cevapla
  • Bir Dost 3 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki şikayet yok... Tutuklanması için şikayetçi olunması gerek.
    Cevapla
  • İso 3 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızlık yapsın herkes .nede olsa serbest bırakıyorlar.eger hırsızlık yaparken vurulursan yaralanır San, mağdur olan taraf suçlu yani cezaevine girecek.hatta hırsızlık yapan suç duyurusunda bulunursa tazminat alabilir.oleyyy hırsızlık serbest oleyy.ama bu dünyada.ahirette değil.zaten yasalarimizda ahiretlik yasalar olmadığı için sıkıntı yok.tam gaz devam.sakin hırsızlara dokunmayın suçlu bulunursunuz ama hırsızlık yaparsanız kârlı çıkarsınız.beraatsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR