MSB: Bir askerimiz şehit oldu

Son Dakika Haberi; İdlib'de teröristlerin silahlı saldırısında yaralanan kahraman mehmetçiğimiz Piyada Uzman Onbaşı Serdar Aslan şehit oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.09.2020 22:16 GÜNCELLEME 06.09.2020 23:31 GÜNCEL
MSB: Bir askerimiz şehit oldu
MSB: Bir askerimiz şehit oldu

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, bugün teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu yaralanan bir askerin hastaneye sevk edildiği ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

 

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesine yer verildi.

 

BAKAN AKAR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da şehit Piyade Uzman Onbaşı Serdar Aslan için başsağlığı mesajı yayımladı.

Akar, mesajında, "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadesini kullandı.

İDLIB'DE ŞEHİT OLAN ASKERİN GAZİANTEP'TEKİ AİLESİNE ACI HABER VERİLDİ

Suriye'nin İdlib kentinde teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Serdar Aslan'ın Gaziantep'teki ailesine acı haber ulaştırıldı.

Askeri yetkililer, şehit Serdar Aslan'ın merkez Şehitkamil ilçesi Dülükbaba Mahallesi'ndeki evine giderek anne Cemile ve baba Reşat Aslan'a acı haberi verdi.

Aileyi, askeri yetkililer ve yakınları teskin etti.

Şehidin evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

FAHRETTİN ALTUN: TERÖRLE MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRECEK

İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Teröristlerce yapılan silahlı saldırı neticesinde şehit olan Mehmetçiğimiz Piyade Uzman Onbaşı Serdar Aslan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelemiz kararlılıkla sürecek." ifadelerini kullandı.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: İdlib’te hain teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit düşen kahraman evladımız Serdar Aslan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum. 

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Kebır 3 yıl önce Şikayet Et
    Sehıt adı ustunde uzgunuz.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah hizmetini Şehadetini kabul buyursun mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • Yok 3 yıl önce Şikayet Et
    Yok yok YPG yapmamıştır. YPG mi bize saldiracak!!!!???
    Cevapla
  • H.M.Y. 3 yıl önce Şikayet Et
    Askerim.Canim.Yavrum.Herseyim.Allah cennette size komsu eylesin.Saygiyla egiliyorum önünüzde.Allah ailene sabir versin.Amin.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    suriye halkına sahip çıktınız. en yüksek makamdaki Peygamber efendimize komşu olasınız şehidim. şehitlerimiz. İnşallah kazandınız iki dünya da da. kafirler zalimler ise kaybetti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR