Adalet Bakanlığı'ndan 10 bin personel alımı! Başvurular ne zaman?

Adalet Bakanlığı bünyesine mübaşir, zabıt katibi ve benzeri unvanlarda 10 bin personel alımı yapılacak. Söz konusu alım için Hazine ve Maliye Bakanlığı gerekli onayı verdi. Peki Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler olacak?

ABONE OL
GİRİŞ 11.09.2020 09:11 GÜNCELLEME 11.09.2020 09:11 GÜNCEL
Adalet Bakanlığı'ndan 10 bin personel alımı! Başvurular ne zaman?
Adalet Bakanlığı'ndan 10 bin personel alımı! Başvurular ne zaman?

Devlet memuru olmak isteyenler Adalet Bakanlığı personel alımı başvurularını bekliyor. Bakanlık çeşitli branşlarda olmak üzere 10 bin personel alımı yapacağını duyurdu.  Alım şartlarının açıklanmasının ardından başvuru sürecinin başlaması bekleniyor.  Peki Adalet Bakanlığı başvuruları ne zaman?

 

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Adalet Bakanlığının personel alımı için başvurular, Eylül sonu veya Ekim ayı başı gibi yayınlanacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı gerekli onayı bu hafta içinde verdi. Alımlar; Mübaşir, zabıt katibi ve benzeri unvanlarda olacak. Alınacak personel sayının 10 bin civarında olduğu belirtiliyor.

 

ADALET BAKANLIĞI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

KPSS'ye giren ve kadro için aranan puan türünden en az 70 puan alan adaylar başvurabilecek. Detaylı personel alım şartları daha yayınlanmadı.

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Leex 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yıl koronadan dolayı birçok şeyin sırası değişti. Bu alım 2018 puanlı olur çünkü ortaöğretim ve önlisanların sınavları var. Ayrıca 2018 puanı 2020 aralık ayı sonuna kadar geçerlidir bu tür kurum alımlarımda. bak şimdi sağlık bakanlığı tercih yaptırıyor söyleyin sağlık beklesin 2020 puanı açklanınca öyle alımyapın deyin bakalım :) bu alımın müjdesi çok önceden verimdi bakanlık yaptığı twitter paylaşımlarının takip ediniz
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah 2020 ile olur inşllh öylede olacak zatn tasasına düşme
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar adalet bakanlığı tarafından iki kere alım yapılıyor yani her kpss sınavına binayen 2018 kpss sine binayen sadece bir âlim oldu bu alım ikinci alimdir o yüzden 2018 kpss lilerin hakkıdır 2020 kpss lilerin bu alıma söz söyleme hakkı yoktur sizinkisinide ilerleyen zamanlarda alacaklar
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bu alım 2018 kpss puanı olanların hakkı isimsiz adlı arkadaş demiş birkez alım oldu demiş bak kendi ağzıyla demiş birkez alım oldu diye normalde adalet bakanlığı her kpss ye göre iki alım yapar ama 2018 kpss sine göre tek alım oldu yani bu demek oluyor ki ikinci alımı yapacak oda bizim iki seneden beri beklediğimiz bu alım işte
    Cevapla
  • Onur 3 yıl önce Şikayet Et
    AL işte adaletsizlik daha en başta işe alımlardı başladı. Kurumlar arasındaki koordinasyon eksikliğine güzel bir örnek. 3 hafta bekleyin be kardeşim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR