İki engelli çocuğuna bakarken kansere yakalanan baba hayatını kaybetti

Engelli iki çocuk babası Taner Özşeker, içerisinde bulunduğu zorlu yaşam koşulları nedeniyle yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdi. Anne Melice Özşeker ise şimdi hem eşinin acını yaşıyor hem de engelli iki çocuğuna bakıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 11.09.2020 18:34 GÜNCELLEME 11.09.2020 18:37 GÜNCEL
İki engelli çocuğuna bakarken kansere yakalanan baba hayatını kaybetti
İki engelli çocuğuna bakarken kansere yakalanan baba hayatını kaybetti

Artvin'de yaşayan 2 doğuştan engelli çocuk babası Taner Özşeker, 2012 yılından beri savaştığı kanser hastalığına yenik düştü. Melice ve Taner Özşeker (54) çiftinin 3 çocuğundan ikisi doğuştan engelli. Yürüyemeyen ve sadece sürünerek evin içinde hayatlarını sürdüren 28 yaşındaki Volkan ve kardeşi 20 yaşındaki Muhammet'in kanser hastası babaları da hayata gözlerini yumdu. 

 

 

HEM EŞİNE HEM DE ÇOCUKLARINA BAKTI

 

 

Yıllarca eşinin desteğiyle engelli iki çocuğuna bakan Taner Özşeker kanser hastalığına yakalanınca anne Melice Özşeker hem engelli çocuklarına hem de kanser hastası eşine bakmak zorunda kaldı. 2012 yılında kanser teşhisi konulan Taner Özşeker, gördüğü tedavilere rağmen verdiği savaşı kaybetti. 

YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • Kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Mekanın cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Gargat kesen 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin, ablamız ve çocukları zor durumda. ALLAH rızası için yardım edelim aileye...
    Cevapla
  • zirto 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah abimze rahmet mekanını Cennet eylesin Inşallah. Yurt dışından nasıl yardim edebiliriz ? bir imkan varsa Allah rızası icin bilgi verilsin
    Cevapla
  • malatyali 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet eylesin insallah.Şimdi sira bizde bu ablamiza yardim zamani haberi yapan editorun yardim yapilabilmesi icin bir adres veya hesap numarasi versinki bizlerde gucumuz nispetinde yardim edelim.Imtahan sadece onun degil bu haberi okuduktan sonra bizim de imtihanimiz artik.Selam ve dua ile.Editorden yanit bekliyorum
    Cevapla
  • ismail 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Eşini kaybeden ablamıza sabır versin inşallah Büyük bir imtihanda bunun yaninda bizde imtihandayiz.Rabbim sıkıntı ve dertlerini gidersin inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR