İstanbul'da hoca kılığındaki PKK sempatizanı sapık tutuklandı

İstanbul'da kadınları, eşleri ile aralarını düzeltme bahanesi ile dolandırıp taciz eden kendisini 'cinci hoca' diye tanıtan B. D. gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. B.D.'nin terör örgütü PKK sempatizanı olduğu, cinsel taciz ve nitelikli dolandırıcılıktan daha önceden de kaydı olduğu ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.09.2020 20:30 GÜNCELLEME 13.09.2020 20:56 GÜNCEL
İstanbul'da hoca kılığındaki PKK sempatizanı sapık tutuklandı
İstanbul'da hoca kılığındaki PKK sempatizanı sapık tutuklandı

Olay, İstanbul Esenler'deki sahte hocanın sosyal medyaya düşen müstehcen görüntüler ve kendisi ve eşinin dolandırıldığını iddia eden bir şahsın şikayetinin değerlendirilmesi sonucu ortaya çıktı. İddiaya göre aralarını düzeltmek için gittikleri sahte hoca nikah tazelemek kişi başı 1600 TL'den 3200 TL istedi sonrasında ise kadınla tek başına kalmak için ayrı oda olup olmadığını sordu. Bu durumdan şüphelenen dolandırıldığını düşünen şahıs B. D'yi araştırdığında başka kadınları da taciz ettiğini öğrendi. 

 

MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYAYA DÜŞTÜ

Bir ulusal kanalın haberinde yayınlanan müstehcen görüntülerdeki şahsın Esenler'de şikayetlere sebep olan sahtekar B. D.'ye ait olduğunun anlaşılması üzerine Emniyet harekete geçti. 

 

SAHTE HOCANIN 2 SABIKA KAYDI DAHA VAR!

Cinsel taciz ve nitelikli dolandırıcılıktan daha önceden de kaydı olduğu ortaya çıkan B.D kısa sürede kıskıvrak yakalanıp tutuklandı.

HOCA KILIĞINDAKİ TACİZCİ PKK SEMPATİZANI ÇIKTI

Esenler'de evliliklerinde problem yaşayan birden çok kadına, kocalarıyla aralarındaki problemleri çözeceğini söyleyerek tacizde bulunan B.D.'nin terör örgütü PKK sempatizanı olduğu öğrenildi. B.D.’nin daha önceki yıllarda da taciz suçuna karıştığı öğrenildi.

YORUMLAR 85 TÜMÜ
  • Daruga 3 yıl önce Şikayet Et
    Zerdüşt bunlar
    Cevapla
  • Erğ 3 yıl önce Şikayet Et
    İnanan hiç bir müslüman böyle kişilere gidip çare aramaz, önce çareyi aklında mantığında arar, çaresiz kalırsa Cenabı Allah'a sığınır.
    Cevapla
  • bülent 3 yıl önce Şikayet Et
    her gördüğün sakallı sarıklı Hoca değildir...
    Cevapla
  • sahtekarlık 3 yıl önce Şikayet Et
    eski yeşilçam filmerinde yönetmenler sanatçılar dine ülkeye millete fransız olduklarından din adamı rolündeki kişiler sırıtıyordu iğreti göze batıyorlardı yakışmıyor oturmuyordu yani diyordunuz ki tipleri de replikleri de İslam ve Müslüman hariç din görevlisi hariç her şey olabilir diyordunuz hdpkk milletvekilleri ve diğerlerinden başı kapalı kadınlar ve çakma sahte din görevlileri de aynı din düşmanları dindarları rol olarak bile yapamıyorlar çünkü birbirine düşmandır İslam komünizme etnik bölücülüğe karşıdır zaten komünizm de İslam düşmanıdır.
    Cevapla
  • Kkk 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle insanları yasatmayacaksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR