Kapıkule'de yol verme kavgası: TIR sürücüsü bıçaklanarak öldürüldü

Edirne'de, Kapıkule Sınır Kapısı yakınlarında TIR sürücüleri arasında yol verme nedeniyle çıkan kavgada Erdal Uslu (29) bıçaklanarak öldürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 15.09.2020 14:24 GÜNCELLEME 15.09.2020 14:24 GÜNCEL
Kapıkule'de yol verme kavgası: TIR sürücüsü bıçaklanarak öldürüldü
Kapıkule'de yol verme kavgası: TIR sürücüsü bıçaklanarak öldürüldü

Olay, dün sabaha karşı, Kapıkule Sınır Kapısı yakınlarında meydana geldi. Sürücüsü olduğu 21 AEK 107 plakalı TIR ile Kapıkule'den giriş yapan Erdal Uslu, gümrüklü saha dışındaki araç kuyruğunda başka bir TIR'ın sürücüsü R.Ç.'den yol istedi.

 

İddiaya göre, yol vermek istemeyen R.Ç. ile Erdal Uslu arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine R.Ç., Uslu'yu çeşitli yerlerinden bıçakladı. İhbar üzerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, Uslu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. R.Ç. ise gözaltına alındı. Evli ve 2 çocuk babası olduğunu öğrenilen Erdal Uslu'nun cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Hatay'a gönderildi.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabır versin milletimize, Allah trafikte milletin hakkını bilerek ve isteyerek gasp edenlerinde cezasını versin inşallah. Çok yaşadık maalesef sen sırada beklersin saatlerce en arkadan çıkar gelirler kaza yaptıracak şekilde yolunu keserler sıranı kaparlar. Tabi her şey bir imtihan bu dünyada, o yüzden dedim Allah milletimize sabır versin diye. Ölen mi öldüren mi dedikleri bu artık. Kolay değil her iki taraf içinde.
    Cevapla
  • kaptan red wahit 3 yıl önce Şikayet Et
    cok cok üzüldüm bizim meslek ne hale geldi allah rahmet eylesin yazik gercekten yazık
    Cevapla
  • Ayşe 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür kavgalar oluyor karşındakine uymayacaksın ben eşimden biliyorum Allah rahmet etsin ailesine sabır versin zaten zor bir mesleğiniz var değermi kavga etmeye hayat zaten kısa iki taraf içinde zor Allah yardımcınız olsun
    Cevapla
  • Emıne 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesın bır ınsanın hayatı bu kadarmı ucuz yol verme ıcın degermıydı bunu yapan vıcdanıyla hasbunallhnımelvekıl
    Cevapla
  • Emıne 3 yıl önce Şikayet Et
    Emıne
    Cevapla
  • İMAM HATİPLİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Îdam caydırıcıdır. Kısasta hayat vardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR