Halil Sezai'ye üst üste darbe! Herkes iptal ediyor

Şarkıcı Halil Sezai'nin 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'i darp ettiği görüntülere tepki yağmaya devam ediyor. Halil Sezai'nin bugün İzmit'te vereceği konserin iptalinin ardından Radyo 7 ve Radyo D'deki Adem Metan Show isimli radyo programında bundan böyle Halil Sezai şarkılarına yer vermeyeceği açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2020 22:15 GÜNCELLEME 17.09.2020 10:02 GÜNCEL
Halil Sezai'ye üst üste darbe! Herkes iptal ediyor
Halil Sezai'ye üst üste darbe! Herkes iptal ediyor

İstanbul'un Tuzla ilçesinde, komşusunu darbeden Halil Sezai'nin bugün İzmit'te vereceği konseri yaşanan olayın ardından restoran sahibi tarafından iptal edildi.Tuzla'da aynı sitede bulunan komşusu 67 yaşındaki kalp hastası Hüseyin Meriç'i dövdüğü görüntüleri ortaya çıkan Halil Sezai, Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadeye çağrıldı.

HALİL SEZAİ KONSERİNİ İPTAL ETTİK

Bugün, Halil Sezai'nin İzmit'te bir restoranda Hüsnü Şenlendirici ile birlikte vereceği konser, bu olayı gerekçe gösteren restoran sahibi tarafından iptal edildi. Restoranın sahibi Mesut Korkmaz yaşanan çirkin görüntülerin ardından konseri iptal ettiklerini belirterek, "Bu akşam Halil Sezai ve Hüsnü Şenlendirici restoranımızda konser vereceklerdi. Fakat hiç kimsenin tasvip edemeyeceği ve bir sanatçıya yakışmayacak görüntülerin yayınlanmasının ardından biz de tepki vermek amacıyla Halil Sezai konserini iptal ettiğimizi duyurduk. Bu gece işletmemizde sadece Hüsnü Şenlendirici sahneye çıkacak" dedi.

 

 

BİR TEPKİ DE ADEM METAN'DAN GELDİ!

67 yaşındaki Hüseyin Meriç'i darp eden Halil Sezai'ye bir tepki de Radyo D programcısı Adem Metan'dan geldi. Adem Metan Twitter'dan paylaştığı mesajında, "Hafta içi her gün gerçekleştirdiğimiz Adem Metan Show isimli radyo programımızda bundan böyle Halil Sezai şarkılarına yer vermemeyi kararlaştırdık" ifadeleri yer aldı.

HALİL SEZAİ'YE BİR DARBE DE RADYO 7'DEN

Radyo 7, Halil Sezai'nin şarkılarını veto ederek bundan sonra şarkılarına yer vermeyeceğini duyurdu. 

YORUMLAR 80 TÜMÜ
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    kokuşmuş mahallenin sözde sanatçıları bunlar. CHP neden bir tepki gelmiyor acaba.
    Cevapla
  • yıgıt gursoy 3 yıl önce Şikayet Et
    halil sezai denilen vatandasın insanlık delikanlılık duygularından ayrıca sanatcı duyarlılıgından yoksun oldugu asikar
    Cevapla
  • ghane 3 yıl önce Şikayet Et
    ne yapsın gücü ona yetti
    Cevapla
  • ARGITHANLI 3 yıl önce Şikayet Et
    karektersiz hadsize milletim böyle haddini bildirir işte
    Cevapla
  • Musa KULAÇ 3 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu , gereken tepkiyi millet olarak göstereceğiz. Bizler gereken haklı tepkimizi verirsek, bu ve buna benzer olaylar azalır. Değerlerimizi hep beraber sahip çıkalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR