Son dakika haberi: 17 Eylül koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 17 Eylül koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 109 bin 985 Kovid-19 testi yapıldı, 1648 kişiye hastalık tanısı konuldu. Son 24 saatte 66 kişi Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti, ağır hasta sayısı 1372 oldu. Toplamda 9 milyon test yapıldığnını belirten Bakan Koca, uyarılarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 17.09.2020 20:26 GÜNCELLEME 17.09.2020 20:26 GÜNCEL
Son dakika haberi: 17 Eylül koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 17 Eylül koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 66 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 7 bin 315’e yükseldi.

17 EYLÜL KORONAVİRÜS İYİLEŞEN, ZATÜRE VE AĞIR HASTA SAYISINDA SON DURUM

Bugün toplam 109 bin 985 test yapılırken, bin 648 yeni vaka tanısı konuldu. Toplam vaka sayısı 298 bin 039 oldu. Bugün iyileşen bin 143 kişiyle birlikte toplam iyileşen toplam hasta sayısı 263 bin 745'e yükseldi. Toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 7,1, toplam ağır hasta sayısının ise bin 372 olduğu açıklandı.



BAKAN KOCA: SAĞLIK ORDUMUZUN GÜCÜNE GÜÇ KATIN

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 17 Eylül koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Toplamda 9 milyona yakın test yapıldı. Bugün 1.648 yeni hastamız var. Kayıplarımızı ve ağır hasta sayısında artışı durdurmak elimizde. Tedbirlere hep birlikte uyarsak başarılı olacağız. Tedbirlere uyarak sağlık ordumuzun gücüne güç katın.'' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • Kemal 23 Elazığlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamcağız söyleye söyleye bütün Özlü sözleri bitirdi ama biz hala 2019 'daki yaşamlarımızı değiştirmedik sonunda gidin uzun eşek oynayın haydi ben karışmıyorum dedirteceğiz yani
    Cevapla
  • Akın Yurtseven 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha az önce nöbetçi eczaneye gittim. Adam öksürüyor, ben uzaklaşıyorum o yaklaşıyor. Bir de gelip çakmak istedi. Neyse, eczacı reçeteyi aldı, abi kovid misin dedi, "yooooo" diyor. Ama kovid ilacı var dedi. Aldı gitti. Kime kızmak lazım, ilacı hastaya ulaştırmayanlara mı, adamdaki rahatlığa mı... Tedbir masal vesselam.
    Cevapla
  • dede korkut 3 yıl önce Şikayet Et
    BELİRGİN SEMPTOMLAR OLMAYANA TEST YAPILMAMASI, söylenildiği gibi, bakanlık talimatı ise yanlış karar, değil ise sağlık ordusu içinde hainler var demektir. Bunun enfekte sayısını artırmaktan başka bir anlamı yoktur. Test ve tedavinin ücretsiz olduğu ülkemizde bu uygulamaya bir anlam vermek de mümkün değildir
    Cevapla
  • izzet 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurallara uymayanları caydırıcı cezalarla uyarmaktır .maalesef bir yığın kameralar eşliğinde göstermelik bir kaç ceza kesiliyor ondan sonra çarşıda pazarda ne polis var nede ceza kesen biri .belli bir kesim var rica ve tatlı sözden anlamıyor anladıkları dilden konuşmak lazım .
    Cevapla
  • izzet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu salgın belki yıllarca sürebilir onun içinde milleti eve kapatmak iş yerlerini fabrikaları kapatmak çözüm değil buna devlette dayanamaz üretim olmazsa tüketimde olmaz vergi alınamaz ihracat olmaz . bazı değerli arkadaşlar ikide bir milleti eve kapatın diyor .olanı var olmayanı var kirada olanı var burçlu olanı var var oğlu var .devletinde akıl almaz giderleri var ekonomik çarklar durursa ekonomi çöker devlet işleri zora girer . tek çare ulusal çapta kurallara sıkı sıkıya uymaktır
    Cevapla
  • Sivasli 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek care peygamberimizin sunnetine uymaktir ..corekotu bal sarimsak gibi seyler yiyelim baharat kullananlar daha iyi atlattiklarini duydum .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR