Akdeniz'de yeni Navtex ilanı

Son Dakika Haberi; Barbaros Hayrettin Paşa'nın çalışmaları için 18 Ekim'e kadar Navtex ilan edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2020 20:34 GÜNCELLEME 18.09.2020 20:52 GÜNCEL
Akdeniz'de yeni Navtex ilanı
Akdeniz'de yeni Navtex ilanı

Son Dakika haberine göre; Barbaros Hayreddin Paşa Sismik Araştırma Gemisi'nin çalışma yürüteceği alan için 18 Ekim'e kadar sürecek yeni NAVTEX (denizcilere duyuru) ilan edildi.

İlana göre, geminin görevi 18 Eylül'den 18 Ekim'e kadar sürecek.

Barbaros Hayreddin Paşa gemisi, "Tanux-1" ve "Apollo Moon" isimli gemilerle Doğu Akdeniz'de Kıbrıs açıklarında ilan edilen bölgede sismik çalışmalarını yürütecek.

NAVTEX İLANI NEDİR?

 

 

Navtex ilanı, Navtex cihazı üzerinden yapılan bildirimleri ifade eder. Ayrıca, NAVTEX (Navigational Telex), uluslararası orta frekansta gemilere olası tehlike, emniyet ve hava raporları ve uyarılarını otomatik olarak yazılı bir şekilde veren haberleşme sistemidir.

Navtex, Uluslararası Denizcilik Organizasyonu'nun (IMO) ve Küresel Denizde Tehlike ve Emniyet Sistemi'nin (GMDSS) bir parçasıdır.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan'da var olan S-300 yanında, SİLAHSIZ ADALARA özellikle "Rus yapımı SA-8, SA-15 türü füze sistemleri" yerleştirirken kimsenin "gıkı" çıkmıyor. Biz Türkiye olarak Çinden füze alacağız ya da Rusyadan S-400 alacağız dediğimizde "yerden dayısı gökten halası" ALMAYINNNN baskılarında DEBELENİYORLAR .Emperyalistlerin planı ortaya çıktı! Türkiye'yi bertaraf ederek Irak ve Suriye kuzeyinden başlayan "Sözde Kürt koridoru "ile petrolün taşınması ve akabinde Kıbrıs güneyindeki doğalgaz yataklarını yine Türkiye'yi bertaraf edecek bir strateji!! Amaaa "Ne kadar hızla dönerlerse dönsünler POPO'ları arkada kalacak"!!
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir sismik gemiyede ihtiyacımız var.
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    elhamdülillah allah boşa çıkarmasın.....amiiiin
    Cevapla
  • Ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    Düşmanlarımız çıldırıyor...
    Cevapla
  • TÜRKİYELİ 3 yıl önce Şikayet Et
    içimizdeki ve dışardaki TÜRKİYE DÜŞMANLARI Türkiyenin gücünü eninde sonunda görecekler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR