Savcı Sayan'dan Selçuk Bayraktar'a teşekkür

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrılı gençlerin 'Robot Kuş' tasarısını başarılı bulan Selçuk Bayraktar'a desteğinden dolayı teşekkür etti.

ABONE OL
GİRİŞ 19.09.2020 00:02 GÜNCELLEME 19.09.2020 00:13 GÜNCEL
Savcı Sayan'dan Selçuk Bayraktar'a teşekkür
Savcı Sayan'dan Selçuk Bayraktar'a teşekkür

Ağrılı üniversite öğrencileri Kemalettin Demirbaş ve Habip Demirbaş tarafından tasarlanan atmaca görünümlü 'Robot Kuş' tasarısını başarılı bulan Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından paylaştı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Selçuk Bayraktar'a desteği için teşekkür ederek, "Yıllar önce sizin gibi milli ve yerli değerlerimiz bu işlere el atsaydı şimdi ellerinde silahla kardeşlerimize kurşun sıkan gençlerimiz terörist değil bilim adamı olacaklardı. Allah gücünüze güç katsın." ifadelerini kullandı.

 

 

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • uzman 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha neler olur neler.Yeterki gençlerimize sahip çıkılsın.Yıllarca bizi terör belesıyla zamanımızı paramızı dahada vahimi insanlarımızın gelecegini çsldılar binlerce askerimiz savaşta degil kendi topragında şehit edildi..Az kaldı elebaşlarıda gebertince o bölgelerimiz kat kat kstma deger oluşturacak.
    Cevapla
  • mehmet57 3 yıl önce Şikayet Et
    maşallah tebarekallah mevlam kem gözlerden korusun gerçekten çok güzel olmuş bu gençlerde iş var derhal en güzel şekilde değerlendirilmeliler emeği geçenlerden bu gençlere şans verenlerden alllah cc razı olsun
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun hepinizden,Başkanımdan da,Eniştemizden de. Gurur duyuyoruz hepinizle.
    Cevapla
  • ALİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Gençlerimiz ne kadar üretken olursa ülkemizde o kadar güç ve değer kazanacaktır inşaallah
    Cevapla
  • Gürbüz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu gayretler inşaAllah adaletin sağlanmasına vesile olacaktır. Ülkenin Ertuğrul'larının emeğiyle bunlar oluyor bence ... Maşallah ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR