Rize'de sağanak hayatı felç etti! Yolar kapandı

Son dakika: Rize'de şiddetli yağış yaşamı olumsuz etkiledi. Çayeli ilçesinde dün gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanağın ardından, Aşıklar ve Sefalı köyleri ile Liman Mahallesi'ndeki bazı yollarda heyelan nedeniyle kopmalar meydana geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.09.2020 17:06 GÜNCELLEME 19.09.2020 18:51 GÜNCEL
Rize'de sağanak hayatı felç etti! Yolar kapandı
Rize'de sağanak hayatı felç etti! Yolar kapandı

Belediye ve Özel İdare ekipleri, heyelan oluşan bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.İlçede bulunan Ağaran Şelalesi de şiddetli yağış nedeniyle taştı.Ardeşen ilçesine bağlı Kaçkar köyünden geçen dere ise su seviyesinin yükselmesi sonucu taştı. Köyün içine kadar ulaşan su nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadılar. Bazı vatandaşların evlerinden ayrılarak güvenli bölgede bir süre bekledikleri öğrenildi. 

 

 

Heyelan köydeki bir çok tarım alanının sular altında kalmasına neden olurken, can kaybının yaşanmadığı köye ulaşım ise yoldaki sel ve heyelanlar ile güçlükle sağlanıyor. Köy yolundaki balçığın kaldırılması için de Rize İl Özel İdaresi ekipleri harekete geçti.

 

 

 

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • İlyas 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep aynı terane
    Cevapla
  • Atılgan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne ağaç kesilmesi yahuu yillardir bildigin karadenizin iklimi işte. Hic sevmiyorum o corafyayı yağis yagis yağiş 24 saat insani biktiriyor. Amozon gibi yer güneş yuzü göremiyon
    Cevapla
  • Rizelı 3 yıl önce Şikayet Et
    Coğrafyanında çok umrundaydı
    Cevapla
  • abdrhman 3 yıl önce Şikayet Et
    karadeniz ağaçların kesilmesinden dolayı isyan halinde baş kaldırmış tabiat
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    :) komik şey ağaç kesiliyor demek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR