Dünyanın merkezinden yola çıktı 81 ile dağıtılacak

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, okulun ilk günü için çocuklara verdiği 81 ilde 81 okula leblebi sözünü yerine getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.09.2020 19:46 GÜNCELLEME 19.09.2020 19:51 GÜNCEL
Dünyanın merkezinden yola çıktı 81 ile dağıtılacak
Dünyanın merkezinden yola çıktı 81 ile dağıtılacak

Korona virüs salgını nedeniyle eğitime verilen arada öğrenciler uzun bir süre okullarından ayrı kalmıştı.

 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 17 Mart tarihinde sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda, “Okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü o güne özel olarak 40 dakika yapacağız” demişti.

 

Bu paylaşım karşısında çeşitli iller kendi yörelerine ait meşhur ürünleri okulun ilk günü çocuklara göndereceklerini belirtmiş, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da 81 ilde 81 okula leblebi sözü vermişti. Sözünü yerine getiren Başkan Aşgın, okulların açılacağı 21 Eylül öncesinde leblebilerin Çorum’dan kargo ile yola çıktığını duyurdu.

Başkan Aşgın, “Dünyanın merkezi Çorum’dan 81 ildeki öğrencilerimize leblebi ikramı sözü vermiştik. Okulların açıldığı ilk günün ilk teneffüsünde leblebiler de bizden olsun demiştik. Bugün itibarıyla hazırlıklarımızı tamamladık. 81 ilden 81 okulumuzdaki çocukları leblebi ile buluşturmak üzere leblebilerimizi paketleyerek gönderdik. Çocuklarımıza afiyet olsun. Bu vesile ile yeni eğitim ve öğretim döneminin öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

81 ile Çorum leblebisi

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 2
  • Göksel 3 yıl önce Şikayet Et
    çocuklara dikkatli verilmeli boğulma tehlikesi olabilir iyice cignemeleri lazım
    Cevapla
  • Bekir Bey 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel jestler bunlar..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR