Skandal görüntüler ile ilgili harekete geçildi!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanlarına yönelik eylemlere ilişkin soruşturma başlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2020 19:05 GÜNCELLEME 23.09.2020 00:39 GÜNCEL
Skandal görüntüler ile ilgili harekete geçildi!
Skandal görüntüler ile ilgili harekete geçildi!

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, sağlık çalışanlarına yönelik eylemleri içeren görüntülerin ihbar kabul edilerek şüpheliler hakkında derhal soruşturma başlatıldığı vurgulandı.

 

 

Açıklamanın devamında, "3359 Sayılı Sağlık Hizmetleri Temel Kanunu Ek 12. Maddesi uyarınca resen başlatılan soruşturma titizlikle sürdürülmektedir." ifadesine yer verildi.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Keçiören eğitim araştırmaya giren ya daha ağır hasta ya da acillik olarak çıkıyor. Bu hastane denetlenmeli. Acil durum için gittik kimse ilgilenmedi.
    Cevapla
  • ben anlamadım 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha olayın olduğu saatte jandarma veya polisin olaya müdahale edip saldırganları toplaması gerekmiyor muydu? daha yeni soruşturma mı açılıyor?
    Cevapla
  • cucu 3 yıl önce Şikayet Et
    ha gayret medya olmasa sorustuma degil umurlarinda olmaz bole adalet olmaz
    Cevapla
  • Bukelemun 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bakalım önemli gelişmeler yaşıyoruz adalet adına doktor ve hemşirelerimizin ne suçu var adam öldüyse varsa eksik bir durum ver savcıya. zavallılar kimbilir nasıl korkmuşlardır. Bu durum avrupada olsa önce yüklü bir para cezası sonra bakırköy gibi bir akıl hastanesine kapatırlar basarlar yatıştırıcı iğneyi iki sene mayışık gezersin bir dahada yemin edersin böyle şeyler yapmayacağına.
    Cevapla
  • Yok 3 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal Media iyi işini yapıyor sagolsunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR