5 terörist daha teslim oldu! Çözülme devam ediyor

Son Dakika Haberi; Şırnak'ta 5 terörist daha ikna çalışmaları neticesinde güvenlik güçlerine teslim oldu. Son teslim olanlarla birlikte 1 Ocak’tan bu yana ikna yoluyla gelen örgüt mensubu sayısı 162’ye yükseldi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2020 19:01 GÜNCELLEME 23.09.2020 19:25 GÜNCEL
5 terörist daha teslim oldu! Çözülme devam ediyor
5 terörist daha teslim oldu! Çözülme devam ediyor

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığınca yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; 5 örgüt mensubu Şırnak’ta güvenlik güçlerine teslim oldu.

 

Teslim olan teröristlerin örgüte 2011, 2013, 2015 yıllarında katıldığı, Irak ve Suriye’de faaliyet gösterdiği öğrenildi. Son teslim olanlarla birlikte 1 Ocak’tan bu yana ikna yoluyla gelen örgüt mensubu sayısı 162’ye yükseldi.

YORUMLAR 5
  • Mehmet Yucesoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben inanmiyorum. Bunun altinda bir bit yenigi var.
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz 165 PKK lı teröristi ikna ediyoruz, elin gavuru, (demeyin ama dedirtiyorlar) Suriye de gitmiş 25 \50000 pkk-pyd li hazırlıyor. Bu nasıl bitecek? Amerika bölgeden çıkarılmalı. Fransa, Almanya, Rusya başka kim varsa bunların eli buradan çektirilmeli. Uluslararası mahkemeler ve BM de konu gündeme getirilip toplantılar başlatılmalı. Yoksa, mütekabiliyet hakkı doğduğu ısrarla dünyaya devamlı anlatılmalı. Açtıkları yoldan aynı yöntemle o ülkelere karşı terörist oluşumları destekleyip, baş harflerine demokrasi kelimesi ekleneceği beyinlerine kazınmalı.
    Cevapla
  • cafer. 3 yıl önce Şikayet Et
    pkk maaş ödeyemez hale geldi mehmetciklerimiz bütün rantlarini yerle bir etti(esrar eroin kacak sigara vs.) teslim olmak son care oldu.sonrasi tekrar daga veya örgüte elaman kazandrma cabasi hain hainligindrn asla ama asla vaz gecmez.
    Cevapla
  • hikmet akbulut 3 yıl önce Şikayet Et
    korona olmuş bedava tedaviye geliyorlar. tedavi ve kış bitsin dağa..
    Cevapla
  • Selim asaf 3 yıl önce Şikayet Et
    Haydi İnşaallah pkk sorunu bitiyor gibi. Sırada Libya ve Suriye var. Daha sonra ermenistan ve Yunanistan hepsini sıra ile çözecek güçteyiz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR