İstanbul'da feci olay! Yürüyerek girdi baygın çıktı

Beylikdüzü'nde 38 yaşındaki bir kadın güzellik merkezinde yaptırdığı botoks işleminden bir gün sonra hayatını kaybetti. Olayla ilgili 1'i hekim, 5 kişi gözaltına alındı. Savcılık şahısları adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.09.2020 12:24 GÜNCELLEME 25.09.2020 14:23 GÜNCEL
İstanbul'da feci olay! Yürüyerek girdi baygın çıktı
İstanbul'da feci olay! Yürüyerek girdi baygın çıktı

Beylikdüzü’nde 38 yaşındaki Kübra Boyraz isimli genç bir kadın bir güzellik merkezinde botoks işleminin ardından hayatını kaybetti.

 

 

KIZIMA NE OLDU?

Beylikdüzü ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri bir babanın şikayeti üzerine harekete geçti. 38 yaşındaki Kübra Boyraz’ın babası “Kızım eve geldiğinde birisiyle geldi. Bilinci yarı açıktı. Kızıma ‘ne oldu?’ diye sorduğumda, yanındaki tanımadığım kadın ‘tansiyonu düştü, fenalaştı, eve getirdik.’ dedi.

 

 

Kübra Boyraz'un durumu evinde daha da kötüye gidince babası 112'yi aradı. Hastaneye kaldırılan Boyraz, bir gün sonra hayatını kaybetti.

YÜRÜYEREK GİRDİĞİ BOTOKS MERKEZİNDEN BİRİLERİNE DAYANARAK ÇIKTI

Babasının suç duyurusunda bulunmasının ardından  Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri  harekete geçti. Genç kızın o gün ne yaptığı araştırılıyor, cep telefonu kayıtları incelendiğinde, genç kızın ölümünden bir gün öncesinde saat 17.54’te güzellik merkezine çevrilen rezidans katındaki bir dairede botoks işlemi yapıldığı tespit ediliyor.

Binadaki güvenlik kameraları incelendiğinde ise genç kızın binaya yürüyerek girdiği ve çıkarken birilerine dayanarak çıktığı tespit ediliyor.

1'İ HEKİM 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Gazeteci Nihat Uludağ ise olayla ilgili şu bilgileri paylaştı: Aslında burası yasal bir yer. Yasal ama şuan soruşturma kapsamında 1’i pratisyen hekim, 5 kişi gözaltına alındı. Ancak pratisyen hekimin o işlemi yapmaya yetkisi yok. Tahkikat devam ediyor. Yetkisiz ve ehil olmayan kişilerce bu işlem yapılmış.

Yapılan araştırmalarda İstanbul’da ikamet eden bu kişilerin il dışına kaçtığı da tespit ediliyor. Teknik takip ediliyor ve il dışı adreslerinde teknik gözaltına alınıyorlar. Savcılık şahısları adli kontrol şartıyla serbest bıraktı ve soruşturma devam ediyor."

YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • Yakuza 3 yıl önce Şikayet Et
    Alerji testi mecburi hale getirilmeli tüm sağlıklı insanların da alerjik test bilgisi olmalı
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Adli kontrol de moda oldu.! Çok agır bi ceza yöntemimi bu! Yoksa yarım kalan işini hallet öyle gel diye fırsat mı veriyolar????
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Kana rengini veren madde nedir? Fişne suyu:)
    Cevapla
  • Bosver 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Şakir 3 yıl önce Şikayet Et
    maşallah hiçte 38 degıl 20 yasında gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR