Cübbeli Ahmet Hoca ifade verdi

Selefi derneklerinin silahlandığı yönünde iddialarda bulunan ve kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması kapsamında ifade verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2020 11:47 GÜNCELLEME 25.09.2020 11:47 GÜNCEL
Cübbeli Ahmet Hoca ifade verdi
Cübbeli Ahmet Hoca ifade verdi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün ifadesine başvurdu. 

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 2 bin selefi derneğin silahlandığını öne sürmüş, "İç savaşa hazırlanıyorlar. Özellikle Batman, Adıyaman taraflarında çok selefi akım var. Bu silahlanmayı durdurun. Yarın bu işin önünü alamayız" demişti.

 

Bunun üzerine harekete geçen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün ifadesine başvuracağını açıklamıştı. Ünlü bu sabah İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne giderek ifade verdi. 

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • GÖRELE 3 yıl önce Şikayet Et
    işte hoca işte din alimi rabbim sayılarını arttırsın
    Cevapla
  • arif abi 3 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu irfanına zarar verecek hamlelerden kaçınılmalıdır. ben demiyorum ki şarlatanlara meydan bırakılsın. Hayır aksine, bunlara yaşama ve çoğalma şansı dahi verilmemelidir. Yapılmazsa bu durum en çok halis ihvanı üzer. Bunun yanında hak (doğru) tarikatların da resmi hürriyete kavuşturulmaları şart. Hizmetlerini merdiven altı sürüdüren büyük yapılar olarak mı devam etsinler? Bu devirde bu yapıların devamı kolay mı bu şekilde? Bu onlara zulüm olur, eziyet olur ve vebali olur tüm bunların.
    Cevapla
  • müslüman 3 yıl önce Şikayet Et
    hoca çok çalışıyor.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH razı olsun korkmadan konuşan hocam
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    hocam çok çaba gösterdin allah rası olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR