İl Sağlık Müdürü Memişoğlu, İstanbul'da hastane doluluk oranı paylaştı!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu, salgının gidişatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Memişoğlu, İstanbul'daki hastane doluluk oranını da yüzde 50-55 bandı olarak belirterek grip ve zatürre aşılarına da değindi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2020 23:30 GÜNCELLEME 25.09.2020 23:33 GÜNCEL
İl Sağlık Müdürü Memişoğlu, İstanbul'da hastane doluluk oranı paylaştı!
İl Sağlık Müdürü Memişoğlu, İstanbul'da hastane doluluk oranı paylaştı!

NTV'nin sorularını yanıtlayan İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu, İstanbul'un en yüksek seviyeyi  nisan ayında gördüğünü söyleyerek, "En yüksek seviyeyi Nisan'da gördük. Bugünün 4-5 katı kadar yüksek vakalar vardı. Kısıtlamalar ve etkin mücadelelerle başarılı bir noktaya geldik. Yeni vaka artış hızında düşüş var" dedi.

 

 

İSTANBUL'DA HASTANE DOLULUK ORANI

Şu an İstanbul'da mevcut hastane kapasitesinin yarısından fazla doluluk oranına ulaştığını aktaran Memişoğlu, "Kapasitemizin yaklaşık yüzde 50-55 bandındayız. Karantinadan kaçanları da iki yurtta misafir ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

Sağlıkçılara yapılan saldırılar ve grip aşısı hakkında da açıklama yapan Memişoğlu şunları söyledi:

"Sağlık çalışanları olarak saldırıya uğrasak da hizmete devam edeceğiz.65 yaş üstü için aile sağlığı merkezlerinde aşılarımız var. Onun içinde eczanelerimize gerekenler sağlanacak. Bir eksiklik görülürse de lütfen bize iletsinler."

YORUMLAR 2
  • Osman Korgun 3 yıl önce Şikayet Et
    Prof.Dr. Kemal Memişoğlu olarak yazın.
    Cevapla
  • Haber 7 Editörü 3 yıl önce Şikayet Et
    Düzeltme: Prat. Dr. Kemal Memişoğlu..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR