Bursa'da dehşet! Eşiyle yeğenini vurdu

Bursa Orhangazi’de geçtiğimiz perşembe günü akşam saatlerinde tarlada eşini ve yeğenini tüfekle yaraladıktan sonra kayıplara karışan Ertuğrul B., jandarma tarafından gözaltına alındı. Zanlı adliyeye sevk edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.09.2020 16:09 GÜNCELLEME 26.09.2020 16:09 GÜNCEL
Bursa'da dehşet! Eşiyle yeğenini vurdu
Bursa'da dehşet! Eşiyle yeğenini vurdu

Bursa'da edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz perşembe günü Orhangazi Çeltikçi’de, Ertuğrul B. (36),bir tarlada çalışan yeğeni Ünal B. (31) ile ilişkisi olduğunu ileri sürdüğü eşi Duygu B.'ye (34) tüfekle ateş açtı. Yaralanan Duygu B. ve Ünal B. tedavi altına alındı. 

 

İKNA EDİLİNCE TESLİM OLDU

İHA'da yer alan habere göre olay sonrasında bir ticari taksi ile İznik’e kaçan Ertuğrul B., yakınlarının ve jandarmanın ikna çabaları sonucu Orhangazi Jandarma ekiplerine teslim oldu. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Ertuğrul B., adliyeye sevk edildi. 

 

"YEĞENİMLE İLİŞKİSİ VAR" İDDİASI

Eşi ve yeğenini yaralayan Ertuğrul B., jandarmadaki ifadesinde eşi Duygu B.’nin, kendi öz yeğeni Ünal B. ile ilişkisi olduğunu bu konuda tarlada tartıştıklarını ve tüfekle kendilerine ateş ettiğini dile getirdi. Öte yandan Ertuğrul B.’nin olayda kullandığı tüfek de jandarma ekipleri tarafından ele geçirildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR