İşte harekatı yöneten komutan

Sınırötesi kara harekatının komutası Malatya'daki İkinci Ordu Komutanlığı'nda.. Operasyonu 10 general takip ediyor. Harekatın sevk ve idaresini yürüten komutan kim?

ABONE OL
GİRİŞ 22.02.2008 11:43 GÜNCELLEME 22.02.2008 11:43 GÜNCEL
İşte harekatı yöneten komutan
İşte harekatı yöneten komutan

Sınırötesi kara harekatının komutası Malatya'daki İkinci Ordu Komutanlığında.. Korgeneral Bekir Kalyoncu harekatın sevk ve idaresini yürütüyor. Operasyonu 10 general takip ediyor.


HEDEF PKK VURGUSU


Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, harekatın hedefinin Barzani değil, terör örgütü PKK olduğunu açıkladı.Yazıcı, Habur Sınır Kapısı'nın kapanmadığını önceliğin askeri araçlarda olduğunu söyledi.

YORUMLAR 5
  • mika hakkinen 16 yıl önce Şikayet Et
    . bekir kalyoncu hayatında ikincilik olmayan hep birinci olmaya alışmış çok değerli bir generalimiz. askerin seve seve peşinden ölüme bile gideceği bir komutan. umarım hem komutanımız hem tüm askerlerimiz yüzlerinin akıyla bu işten çıkarlar.
    Cevapla
  • veysel yılmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    yolunuz açık olsun. Allah yolunuzu açık etsin.Yetmişüçmilyon sizinle.sevgi ve saygılarımla.Kocaali/Sakarya
    Cevapla
  • ersin ASLAN 16 yıl önce Şikayet Et
    gazamız mübarek olsun . allah yardımcınız olsun gerekirse biz de bu vatanı korumak ve pkk ya yeter artık demek için sizinle göreve gelmeye hazırız gazamaız mübarek olsun
    Cevapla
  • roman presthnick 16 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz Haber... Operasyon detayları,yöneten amirler,kaç kişiler..vs..vs..Bu tür haber başlıklarının faydadan çok zarar verebileceğini düşünüyorum.Zaten bilmek istediklerimiz yayınlanıyor,daha fazlasının lüzumlu ve faydalı olmadığını düşünüyorum..Teşekkürler..
    Cevapla
  • nail karabul 16 yıl önce Şikayet Et
    Bekir KALYONCU. KALYONCU Paşa TSK nın yetiştirmiş olduğu en değerli generallerdendir.Kendisini Mamak MEBS Okulundan tanırım.Operasyona her yönden katkısı büyük olacakdır.Başarılar...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR