Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, uğruna makam aracını sattığı öğrencileri yine unutmadı

Eğitime verdiği destekle namı ilçe sınırlarını aşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, şimdi de yüz yüze eğitime başlayan 2 bin 500'den fazla öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımı yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2020 10:39 GÜNCELLEME 27.09.2020 10:41 GÜNCEL
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, uğruna makam aracını sattığı öğrencileri yine unutmadı
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, uğruna makam aracını sattığı öğrencileri yine unutmadı

31 Mart yerel seçimleri sonrası göreve gelen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, eğitim alanında attığı adımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

 

2 BİN 500'DEN FAZLA ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI YAPTI

Daha önce makam aracını satıp elde edilen gelirle eğitime destek veren, maaşını öğrencilere burs olarak bağlayan, okullara ve öğretmenlere çeşitli yardımlarda bulunan Başkan Şayir, şimdi de hayırsever sanayicilerin katkısıyla yüz yüze eğitime başlayan 1., 8. ve 12. sınıflarda okuyan 2 bin 500'den fazla öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı. Diğer sınıfların açılması halinde geriye kalan on bin öğrenciye de kırtasiye yardımı yapılması planlanıyor. Böylece tüm ilçede ki öğrencilere geçen yıl olduğu gibi bu yılda kırtasiye yardımı yapılmış olacak.

 

 

"DİLOVALI ÖĞRENCİLERİMİZİN EKSİKLERİNİ TAMAMLIYORUZ"

Yapmış olduğu yardımla hem çocukları sevindiren hem de dar gelirli ailelere destek olan Başkan Şayir, Dilovası'nın eğitimle yükseleceğine inançlarının tam olduğunu belirtti. Bu nedenle gerek öğrenciler gerek öğretmenler gerekse okullar için belediye olarak tüm imkanlarını seferber ettiklerini vurgulayan Başkan Şayir, "İhtiyaç halinde, belediyemiz kaynaklarını da aşarak, işadamlarımız vasıtasıyla, Dilovalı öğrencilerin eksiklerini tamamlıyoruz. Hiçbir öğrencimizin, ekonomik gerekçelerle eğitiminden geri kalmasını, eğitimde fırsat eşitliğinden mahrum olmasını kabul etmiyoruz" değerlendirmelerinde bulundu.

YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Nuri 3 yıl önce Şikayet Et
    işte olay bu halkın beklentisi bu a8 e binsen ne olur binmesen ne olur halk seni iyi hatırlaması önemli tebrikler başkan
    Cevapla
  • Ali yar 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi neye biniyor?
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sattığı araba kendi arabasi mi devlrtin arabası. Bu bir. İki sorgulanması gereken neden bu kadar lüks araçlara biniyor bu yöneticiler.makam olarak Bakanlarin altında olan kimse binmemeli bu kadar lüks araclara.Megane 4 bile luksken bu araçlar niye.
    Cevapla
  • 444 3 yıl önce Şikayet Et
    bu araçların maliyeti çok düşük, bi ikincisi devleti temsil eden kişi bırakta binsin futbolcu vatandaş milyonliralok alıtken ses yok
    Cevapla
  • Vanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana başkan
    Cevapla
  • Burcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun gerçekten
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    chp liler ekrem tatilde serisini dagitiyormuş...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR