Can Ataklı, Türkiye'nin Azerbaycan'a desteğinden rahatsız oldu!

Türkiye, Ermenistan'ın saldırıları karşısında kardeş Azerbaycan'a tam destek veriyor. Bu desteği 'macera' olarak niteleyen ve Azerbaycan'ın yanında durmamızdan rahatsız olan gazeteci Can Ataklı, "Türkiye'nin Azerbaycan-Ermenistan sürtüşmesinde aktif olmaması gerektiğini" öne sürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2020 10:26 GÜNCELLEME 28.09.2020 10:26 GÜNCEL
Can Ataklı, Türkiye'nin Azerbaycan'a desteğinden rahatsız oldu!
Can Ataklı, Türkiye'nin Azerbaycan'a desteğinden rahatsız oldu!

Ermenistan, Azerbaycan'a yönelik saldırılarına devam etti, Azerbaycan karşı operasyon başlattı. Mücadelesinde Azerbaycan'ın yanında duran Türkiye, askeri gücüyle de önemli bir rol üstleniyor. 

 

 

Türkiye'nin Azerbaycan'a sahip çıkması kamuoyunda takdirle karşılanırken, bazı isimler adeta Ermeni savunuculuğu yapıyor. Onlardan biri, daha önce de yaptığı açıklamalarıyla Türkiye karşıtlığını gözler önüne seren gazeteci Can Ataklı. Türkiye'nin Azerbaycan'a desteğinden rahatsız olan Ataklı, "Bir cephe de Azerbaycan'da açılmasın" dedi. Ataklı'nın bugünkü yazısından tepki çeken bölüm şöyle: 

CAN ATAKLI'YA GÖRE AZERBAYCAN'A SAHİP ÇIKMAK MACERA!

 

 

"Demeçler açıklamalar, sert eleştiriler şu anda kamuoyunda sempati yaratıyor olabilir. Ancak Türkiye’nin bugünkü ortamda Azerbaycan-Ermenistan sürtüşmesine aktif olarak girmemesi gerekir.

Yine bir maceraya girme hevesinde olduklarını fark ediyorum. Tabii iktidarın bu tür şeylere ihtiyacı var aslında. Toplumun önemli bir kesimi bu tür hamasi çıkışlara destek verir, bunlar çok hoşuna gider. Ancak Türkiye’nin yeni bir askeri cepheye tahammülü olmamalı.

Şu anda zafer çığlıkları atılıyor olabilir ama inanın bir süre sonra yine aynı şekilde “Yanlış yaptık, keşke içine dalmasaydık” türü itirafların gelmesi kaçınılmazdır. Vakit yine geç olmamalı."

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 242 TÜMÜ
  • Mehmet veysi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ermeni muhibbi , Türkiye Ermenistan’a destek verip Azarbaycanı vursak çok mutlu olacaktı. Bu arzusunu yeni bir cephe açmayalım diyerek kamufle etmeye çalışıyor. Sen ve senin gibilerinin maskesi çoktan düştü . Buna senin gibi azınlık süprüntüleri inanır.
    Cevapla
  • 1234 3 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlıyı'da siz yıktınız zaten.
    Cevapla
  • OSMANLI 3 yıl önce Şikayet Et
    bak hele ermeni gazetesi haber ajansı gibi kimin ne ve nekadarlık olduğu belli olmaya başladı
    Cevapla
  • SPARTALI 3 yıl önce Şikayet Et
    Zorunamı gitti satılmış borazan...seni tutan yok ermenistana git seni bekliyorlar..hepiniz ermeniydiniz ya...
    Cevapla
  • OSMAN 3 yıl önce Şikayet Et
    YA bu ülkeyi sevecen yada memleketin ermeni istana gidecen.NOKTA
    Cevapla
  • O.Nuri 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR