Son dakika haberi: 28 Eylül koronavirüs tablosu! Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 28 Eylül koronavirüs tablosu, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 115 bin 523 Kovid-19 testi yapıldı, 1412 kişiye hastalık tanısı konuldu. Son 24 saatte 1422 kişinin Kovid-19 tedavisinin tamamlanmasıyla, iyileşenlerin sayısı 277 bin 52'ye yükseldi. Bakan Koca, iyileşen hasta sayısının yeni vaka sayısından fazla olduğunu açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2020 20:38 GÜNCELLEME 28.09.2020 20:38 GÜNCEL
Son dakika haberi: 28 Eylül koronavirüs tablosu! Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 28 Eylül koronavirüs tablosu! Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 65 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 8 bin 62’e yükseldi.

 İYİLEŞEN, ZATÜRE VE AĞIR HASTA SAYISINDA SON DURUM

Bugün toplam 115 bin 523 test yapılırken, bin 412 yeni vaka tanısı konuldu. Toplam vaka sayısı ise 315 bin 845 oldu. Bugün iyileşen bin 422 kişiyle birlikte toplam iyileşen toplam hasta sayısı 277 bin 52'e yükseldi. Toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 6,5, toplam ağır hasta sayısının ise bin 596 olduğu açıklandı.



BAKAN KOCA: UZUN BİR ARADAN SONRA İLK DEFA...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 28 Eylül koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Bugün uzun bir aradan sonra ilk defa günlük iyileşen hasta sayımız yeni hasta sayımızdan fazla. Bugün tespit edilen 1.412 yeni hasta var. Tedbirlerin netice verdiğinden eminiz. Virüsü yenene kadar birlikte mücadele edelim, tedbirlere birlikte uyalım. '' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 37 TÜMÜ
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Demekki neymiş Tedbir ; Maske, Mesafe... şu an tek çözüm bu.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah
    Cevapla
  • Şah 3 yıl önce Şikayet Et
    Okulların açılması için verilerin iyileşmesi gerekiyordu, ilk adım atıldı
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Yani verileri iyileştirdik diyorsun? Bir gün önce 100 kişi fazla bulaşıyor, bir gün sonra yüz kişi azalıyor. Virüs ortadan kalkmadı, yaz ayları bitip grip mevsimi giriyor. Bir dönem dişimizi sıkmak yerine çocukları taşıyıcı yapmaya değer mi?
    Cevapla
  • Filozofkamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Duzenli saglikli beslenin ve en onemlisi de bol bol limonlu cay iciniz .sadece maske ve diger tedbirler yeterli olmaz,ornekleri coktur
    Cevapla
  • Vildan37 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH herkesi tüm Hastalıklardan korusun eyvallahta.. Fakat Öyle bir anlatılıyor Beyin yıkması beyin kontrolü yapılıyorki TV.lerden Coronadan önce sanki hiç ölüm hastalık grip Kanser Yogun bakım koah zatürre astım vb.. vb.. Hastalıklar Yokmuş gibi sanki.!? Zaten bizler her canlı gibi ölümlü varlıklarız faniyiz bunu kabül ederek yaşıyoruz yaşamalıyız..
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah Celle Celalühü bize muhakeme yapalım diye akıl da vermiş. Saydığın hastalıklar yoğun bulaşıcı mı? Sokakta giderken üç gün sonra yoğun bakıma girmene sebep olacak bulaşıcı hastalıktan bahsediliyor. Her canlı ölümü tadacak deyip yirminci kattan atlamaya gerek var mı? Biraz muhakeme lütfen. Daha da kötüsü ölmez de başkasına bulaştırırsan vebalini mukadderat öleceği varmış diyerek mi içini rahatlatacaksın?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR