Bakan Koca'dan TRT'ye teşekkür

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca TRT WORLD'ün hazırladığı Türkiye’nin COVID-19’la başarılı mücadelesinin anlatıldığı belgeselle ilgili TRT'ye teşekkür etti.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2020 20:52 GÜNCELLEME 29.01.2021 09:22 GÜNCEL
Bakan Koca'dan TRT'ye teşekkür
Bakan Koca'dan TRT'ye teşekkür

Bakan Koca paylaşımında "TRT WORLD, BU ÇARŞAMBA yayınlanacak belgeseliyle, Türkiye’nin COVID-19’la başarılı mücadelesini dünyanın dikkatine sunuyor. Çekimler, salgınla mücadelede rolü büyük iki hastanemizde 2 ay sürdü. Belgeselde dünyaca önemli isimlerin tanıklığı da yer alıyor. TRT’ye teşekkür ediyoruz." dedi.

 

YORUMLAR 3
  • TRT World'e Destek 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes TRT World kanalının sosyal medya ağlarına abone olup önemli videoları beğensin, her şeyi devletten beklemeyin, lafa geldi mi yangında kül bırakmayan arkadaşlar elinizi taşın altına koysaydınız şuan TRT World youtube kanalı 10 milyon aboneye ulaşmıştı, onun yerine bir ergenin kanalı 10 milyon abone sayısına ulaşmış vaziyette. Gençlerimiz ve vatandaşlarımızın beyni Sabetayist-Yunan-Ermeni kriptoları tarafından yeterince yıkanıyor zaten. İslam ve devlet düşmanı haline getiriliyorlar. Devir enformasyon savaşı devri, yerli ve milli kanalları destekleyelim lütfen..
    Cevapla
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir tesekkur de trt world,a bizden , covid 19 bilgilendirme belgeseli ve ulkemizin salginla vermis oldugu ve mucadeleyi ve saglik calisanlarimizin ozverili calismalarini dunyaya duyurmasi bizim icin onemli. TESEKKURLER.
    Cevapla
  • Volkan67 3 yıl önce Şikayet Et
    CHPye de izlettirin fayda etmez gerçi ama
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR