Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın acı günü

Ankara'da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın ağabeyi Murat Doğan (61), memleketi Kızılcahamam'da toprağa verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2020 18:26 GÜNCELLEME 01.10.2020 21:35 GÜNCEL
Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın acı günü
Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın acı günü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel kalem müdürü Hasan Doğan'ın ağabeyi Murat Doğan, Ankara'da bir süredir gırtlak kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede bugün sabaha karşı yaşamını yitirdi. 2 çocuk babası Doğan'ın cenazesi, öğle namazı sonrası memleketi Ankara'nın Kızılcahamam ilçesine bağlı Yukarıçanlı köyünde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Doğan'ın cenaze namazına, kardeşi Hasan Doğan, ailesi ve yakınları ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Süleyman Acar ve vatandaşlar katıldı.

 

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın ağabeyi son yolculuğuna uğurlandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Ankara Valisi Vasip Şahin de cenaze namazından sonra köye gelerek Hasan Doğan'a taziyelerini iletti.

 

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın ağabeyi son yolculuğuna uğurlandı

ALTUN'DAN BAŞŞAĞLIĞI MESAJI

İletişim başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabındanyaptığı paylaşımda "Sayın Cumhurbaşkanımızın özel kalem müdürü Büyükelçi Hasan Doğan‘ın kıymetli ağabeyi Murat Doğan’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

BAKAN KOCA: MEKÂNI CENNET OLSUN

Sağlık bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında şu ifadeleri kullandı: Sayın Cumhurbaşkanımızın Özel Kalem Müdürü, Büyükelçi Hasan Doğan Beyin ağabeyi çok kıymetli Murat Doğan’ı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Hasan Doğan Beye sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun.

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 1
  • VATANDAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    hayatımızın her anının hesabını vereceğimiz ölümü unutmayalım ve ona göre yaşayalım
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR