Merter'de metrobüs kazası! Ekipler sevk edildi

Zeytinburnu'nda iki metrobüsün çarpışması nedeniyle metrobüs hattında uzun kuyruklar oluştu ve diğer istasyonlarda da yoğunluk yaşandı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2020 19:45 GÜNCELLEME 08.10.2020 23:03 GÜNCEL
Merter'de metrobüs kazası! Ekipler sevk edildi
Merter'de metrobüs kazası! Ekipler sevk edildi

Kaza saat 19.30 sıralarında Merter metrobüs durağı Avcılar istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, durağa yanaşan bir metrobüs, durakta yolcu alan başka bir metrobüse arkadan çarptı. Kazayı gören duraktaki yolcuların haber vermesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından durakta yapıldı. İlk belirlemelere göre kazada 7 kişi yaralandı. Yaralananlar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Kaza sebebiyle seferlerde aksama meydana gelirken, D-100 Karayolu'nda çift yönlü trafik yoğunluğu yaşandı. Metrobüste seferler ve D-100'deki trafik yoğunluğu yaklaşık 1 saat sonra normale döndü.

 

 

YORUMLAR 5
  • Caner 3 yıl önce Şikayet Et
    Kalkmışlar halen daha troleybüs yok bilmemne diyip duruyorlar, ya birader ray diye bir şey var, hem daha fazla yolcu taşıyabilir, raylı yapın kardeşim şunu artık. Metrobüs işlerken hertürlü çalışma yapılabiliyor, kesinti olmadanda yapılabilir.
    Cevapla
  • yes 3 yıl önce Şikayet Et
    ha gayret yakinda metrobus kalmayacak binecek!
    Cevapla
  • s400 3 yıl önce Şikayet Et
    bugun hava yagmurlu ona ragmen son surat
    Cevapla
  • Erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu metrobüsler niye bu kadar çok kaza yapıyor anlamış degilim
    Cevapla
  • Levent 3 yıl önce Şikayet Et
    Tahminimce düz yolda gidiyorsunuz , düz yolda gittiğiniz için alışılmış odaklanma problemi ile karşılaşıyorlar tek sebebi uzun çalışma saatleri 10 çalışılıyor metrobüs şoförleri 6 saat çalışmalı. Ben şehir içi toplu taşıma şoforuyum.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR