Bekçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Polis Akademisi Başkanlığı...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görevlendirilmek üzere 400 bekçi alımı için başvurular 2 Ekim’de sona erdi. Bekçi olmak için başvuru yapan adaylar merakla sonuçların açıklanacağı tarihi merak ediyor. Peki, bekçilik sonuçları ne zaman açıklanacak?

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2020 09:53 GÜNCELLEME 15.10.2020 09:53 GÜNCEL
Bekçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Polis Akademisi Başkanlığı...
Bekçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Polis Akademisi Başkanlığı...

Polis Akademisi Başkanlığı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere 400 bekçi alımı için başvuruları kabul etti.  2 Ekim 2020 tarihine kadar devam ilana binlerce aday başvuru yaptı. Sona eren başvuru sürecinin ardından başvuruda bulunan adaylara yazılı sınav uygulanmıştı, yazılı sınavı geçen adaylar da sonraki süreçte sözlü mülakat ve fiziki yeterlilik sınavlarına katılmıştı. Süreci tamamlayan bekçi adayları sonuçların açıklanacağı tarihi araştırıyor. 

 

BAŞVURULAR TAMAMLANDI

Polis Akademisi Başkanlığının internet sitesinden yapılan duyuruya göre 400 bekçi alımı başvuruları 19 Eylül - 2 Ekim 2020 tarihleri arasında kabul edildi. Adaylar başvurularını " www.pa.edu.tr " sitesi üzerinden e-devlet kullanıcı adı ve şifresi ile gerçekleştirdi.

 

MÜLAKAT SONUÇLARI PUAN HESAPLAMA NASIL YAPILIYOR?

Bekçi adayların başarı sıralamasına esas giriş puanı; yazılı sınav puanının %25’i, fiziki yeterlilik sınav puanının % 25’i ve sözlü sınav puanının % 50’sinin toplamı olarak hesaplanıyor.

BEKÇİ ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından, çarşı ve mahalle bekçisi alımının başvuru sonuçları henüz resmi olarak açıklanmadı. Sonuçların ekim ayının sonuna dek açıklanması bekleniyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR