Halil Sezai'ye mahkemeden şok! 13 yıl hapsi istenmişti

Tuzla'da komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesi ile tutuklanan şarkıcı Halil Sezai hakkında 13 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. Halil Sezai'nin tutukluluk halinin de devamına karar verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.10.2020 12:30 GÜNCELLEME 16.10.2020 14:09 GÜNCEL
Halil Sezai'ye mahkemeden şok! 13 yıl hapsi istenmişti
Halil Sezai'ye mahkemeden şok! 13 yıl hapsi istenmişti

Tuzla'da komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesi ile tutuklanan şarkıcı Halil Sezai hakkında 13 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi.  Halil Sezai'nin tutukluluk halinin de devamına karar verildi.

 

 

Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesi ile tutuklanan şarkıcı Halil Sezai hakkında 13 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. İlk duruşma 30 Ekim'de yapılacak.

13 YIL 10 AYA KADAR HAPİSLE CEZALANDIRILMASI İSTENDİ

 

 

Halil Sezai'nin Hüseyin Meriç'e ait konuta izinsiz bir şekilde, meşru olmayan bir amaç için girdiği, burada kaldığı, ikametin kapısında kapalı konumda bulunan sinekliğe zarar verdiği, Hüseyin Meriç'in dışarıya çıkması üzerine kendisinin de bir süre sonra dışarıya çıktığı kaydedilen iddianamede, şüphelinin, "Alenen hakaret", "Konut dokunulmazlığını ihlal", "Silahla kasten yaralama", "Silahla tehdit" ve "Mala zarar verme" suçlarından 3 yıl 7 ay 15 günden 13 yıl 10 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.

İddianamenin gönderildiği İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nin iddianamenin 15 gün içinde kabulü veya reddi yönünden karar vermesi bekleniyor.

HÜSEYİN MERİÇ HAKKINDA TAKİPSİZLİK KARARI VERİLDİ

Öte yandan Halil Sezai'nin şikayeti üzerine Hüseyin Meriç hakkında, "Hakaret" ve "Basit yaralama" suçlarından başlatılan soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Can Polat 3 yıl önce Şikayet Et
    Acımasizca Ha babani dövmüşün ha o yasli amcayi.. Bu mu senin kulturun.. Yaziklar olsun..
    Cevapla
  • VANLI 3 yıl önce Şikayet Et
    sanatçı olarak değer verilen canlıya bak..
    Cevapla
  • güçlü türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    toplum halil sezai ye kesinlikle sanatçı gözüyle bakmamalı
    Cevapla
  • Önce vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    Barbarlar da ceza alsın.
    Cevapla
  • gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    çalgıcı bozuntusu ekrana cıkarmayın bu adamları sanatcı die.ülkemizin güzide sanatcılarına yazık olur yoksa.babası yasındaki adamı döven insandan ne beklenir.yazıklar olsun sana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR