Ermenistan, Özerk bölgeye saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması

Ermenistan ordusu, Azerbaycan'ın Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ndeki Ordubad iline roketli saldırı düzenledi. Dışişleri Bakanlığı, "Ermenistan'ın, Azerbaycan’ın Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti’ne düzenlediği roket saldırısını şiddetle kınıyoruz" açıklamasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.10.2020 16:50 GÜNCELLEME 16.10.2020 16:54 GÜNCEL
Ermenistan, Özerk bölgeye saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Ermenistan, Özerk bölgeye saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın açıklamasında, Ermenistan’ın Karabağ’da işgal ettiği Gubadlı bölgesinden dün sabah saatlerinde Azerbaycan'ın Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ndeki Ordubad iline roketli saldırı düzenlediği belirtildi. Açıklamada, saldırı neticesinde sivil halkın ve yerleşim yerlerinin zarar görmediği bilgisine yer verildi.

 

TÜRKİYE'DEN AÇIKLAMA

Ermenistan'ın alçak saldırısının ardından Dışişleri Bakanlığı'ndan ""Ermenistan'ın, Azerbaycan’ın Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti’ne düzenlediği roket saldırısını şiddetle kınıyoruz" açıklamasında bulunuldu.

 

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • sert adam 3 yıl önce Şikayet Et
    KINAMANIN SIRASI MI KARDEŞİM..?şimdi tam KAN AKITMANIN SIRASI .. Birde endişe duyuyoruz deseydiniz bari...artık yeter , uslu durmayana, basacaksın tokadı yada mermiyi...topu, tüfeği ateşleyeceksin ... bak bir daha yapıyorlar mı...haa... yaptılarmı dalacaksın o topraklarda ERMENİ KÖPEKLERİNİN zaten işgalin de ... oraları da alacaksın..İNANIYORUM KİMSE BİR ŞEY YAPAMAYACAK..
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederim iyice bir kınasaydınız bari, bidaha cesaret edemesinler
    Cevapla
  • Mahmut bel 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece kiniyoruz değil devami olursa Ermanistan hedeflerini vururuz denmeliydi...
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizde onların roketlerine füzelerine kınayarak karşılık veriyoruz bu şekilde maliyeti düşük oluyor,belki birileri karşılık verme gereği duyar inşallah
    Cevapla
  • 3477 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR