Bakan Koca'dan sert tepki: Bu kalabalığa sağlam giren hasta çıkar

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, bugün Taksim meydanında çekilen görüntüyü paylaştı. Koca, ''Bu kalabalığa giren hasta çıkar" yorumunda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2020 23:28 GÜNCELLEME 19.10.2020 00:19 GÜNCEL
Bakan Koca'dan sert tepki: Bu kalabalığa sağlam giren hasta çıkar
Bakan Koca'dan sert tepki: Bu kalabalığa sağlam giren hasta çıkar

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün Taksim İstiklal Caddesi'nde oluşan kalabalığa tepki gösterdi. Koronavirüs vakalarının yüzde 50 arttığı İstanbul'da oluşan bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Koca, "Bu kalabalığa giren hasta çıkar" tepkisi gösterdi.

"BU KALABALIĞA GİREN HASTA ÇIKAR"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''BU KALABALIĞA SAĞLAM GİREN HASTA ÇIKAR. Taksim İstiklal Caddesi, bu Pazar, insanı iyimserlikten uzaklaştıran görüntülere sahne oldu. Maskesini takmış az sayıda kişi olmasa, Pandemi döneminde olduğumuz hiç akla gelmeyebilirdi. Mecburiyet olmadıkça kalabalık ortama girmeyelim.'' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya nın açılışında kalabalık bundan beterdi,üstelik 7 den yetmişe her yaştan,her ulustan kalabalık vardı.onu niye laf etmediniz.
    Cevapla
  • turan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya hazımsızlığı yüz yıllarca sürecek gibi gözüküyor..sürsün alt ta kalanların canı çıksın...
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kusura bakmasın tatilciler , ayasofya açılışına katılanlar mitinglere katılanlar buna destek olan herkes şuçlu. Sonra da git lokanta denetle diyorlar
    Cevapla
  • Murat Yardımcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten ülkeye bu virüsü umreciler ile Ayasofyada namaz kılanlar getirdi dimi size göre. Ama tatilcilerin kıç kıça görüntülerini hiç görmüyorsunuz. Ne söylediğinizi bir düşünün objektif olun.
    Cevapla
  • insan 2 3 yıl önce Şikayet Et
    insana cevap; derdinin ne olduğu önemli değil, adam haklı. istiklalde gezene laf edip ayasofya açılışındaki kalabalığa laf etmemek adaletsiz davranmak olur. sen burada konuyu başka yere çekme boşuna. ülkedeki tüm Müslümanlar mutlu ayasofyanın açılışına. ama konu o değil dostum.
    Cevapla
  • Bckround 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayosafya açıldığı zaman covid tatile çıktı ..demiyorki biz küresel çetenin ısbirlikçisi dsö nün talimatlarını yerine getiriyoruz ayosofya açıldığı gün istanbulda dsö ofis açtı ..ayosafya gündem değiştirmeydi
    Cevapla
  • Semih 3 yıl önce Şikayet Et
    Zorunuza gidiyor Ayasofya
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 3 yıl önce Şikayet Et
    Sürü bağışıklık sistemi uygulama merkezi istiklal caddesi
    Cevapla
  • Volkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Bi ses duydum pandemi mi dediniz?? Son 5 yıllık ortalama ölümlerin istatistiklerini açıklamadı ız bir tabloya bakabilir isiniz acaba hiç ölüm oranlarında bu sene geçen senelere kıyasla fark varmı diye??
    Cevapla
  • Garip 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'da sanayi bölgelerindeki minibüslerin o kalabalıktan farkı yok farklı çalışma saati yok denetim yok bilginiz olsun efendim. İnsanlarında çokta umurunda değil artık millet karnını doyurmanın peşinde.
    Cevapla
  • Mutlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Doktorlar maske takmayanlara karşı çok öfkeli.
    Cevapla
  • Dr.mevsim 3 yıl önce Şikayet Et
    Amerikada ''CDC'' Sağlık merkezinin yaptıgı bir araştırmaya göre virüse yakalanaların yüzde 74 ü Maske takanlarmış isteyen netten bulup okuyabilir konuyu. Zaten onca maske reklamına ve denetimlere karşı vaka sayıları düşmedi bu maske konusu bir daha bilimsel olarak ele alınsa çok iyi olur diyorum yani. faydasından çok zararı olabilir isvecte kullanımı kaldırılmış mesela virüse karşı etkili olmadıgı anlaşılınca.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR