Son dakika haberi: 19 Ekim koronavirüs tablosu! Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 19 Ekim koronavirüs tablosu, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 116 bin 249 Kovid-19 testi yapıldı, 2.026 kişiye hastalık tanısı konuldu. Son 24 saatte 75 kişi Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Bakan Koca tabloyla ilgili 'Ağır hasta sayısını azaltmadan mücadelemizi başarıya ulaştırmamız güç' değerlendirmesi yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2020 23:03 GÜNCELLEME 19.10.2020 23:04 GÜNCEL
Son dakika haberi: 19 Ekim koronavirüs tablosu! Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 19 Ekim koronavirüs tablosu! Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanlığı, Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’deki güncel korona virüs tablosunu paylaştı. Tabloya göre son 24 saatte 75 kişi korona virüsten hayatını kaybederken, toplam can kaybı 9 bin 371’ya yükseldi.

 

19 Ekim koronavirüs tablosu, vaka, can kaybı sayısı ve son durum

BAKAN KOCA: AĞIR HASTA SAYISINI AZALTMADAN MÜCADELEMİZİ BAŞARIYA ULAŞTIRMAMIZ GÜÇ

 

Bakan Koca 19 Ekim tablosuyla ilgili "Bugün tespit edilen 1.958 yeni hastamız var. Ağır hasta sayısını azaltmadan mücadelemizi başarıya ulaştırmamız güç. Bunu ancak tedbirlere birlikte uyarak güç birliği ile sağlayabiliriz. Sağlık çalışanlarımızın emeklerini katkı vererek yüceltelim. " ifadelerini kullandı.

İYİLEŞEN HASTA SAYISI 305 BİN 427'YE YÜKSELDİ

Kovid-19 ağır hasta sayısının 1.447 olduğu son 24 saatte 1.424 kişinin tedavisinin tamamlanmasıyla iyileşenlerin sayısı 305 bin 427'ye yükseldi.

YORUMLAR 110 TÜMÜ
  • Kktc 3 yıl önce Şikayet Et
    Burda konuşan arkadaşlar boia konuşuyırsunuz sizi kim tiye alacak hadi aldılar sizin gibi iş bilen çok konuşanda çok 15 gün tüm Türkiye evden çıkma yasağı koyacaksın kktc gibi gerisine karışma tekrar başlarsa en azından azınlık belli olacak
    Cevapla
  • Uzman Can. 3 yıl önce Şikayet Et
    15 günlük kesintisiz sokağa çıkma yasağı son çare gibi gözüküyor. Ne bekliyorsunuz? Her gün 70 kişi vefad ediyor, kış gelmeden vak'a sayısı 2.000'i aşmış.
    Cevapla
  • memleket 3 yıl önce Şikayet Et
    bence belediye ve resmi kurumlara dolmuşlara halk otobüslerine ceza çok ağır kesilmeli adam bilerek otobüs metro vs sayısını azaltıyor dolmuşlar durakta bomboş bekliyorlar ama yola vaktinde çıkmıyorlar garip vatandaş ne yapsın istif şeklinde işe gidip geliyor başka çaresi yok
    Cevapla
  • Adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    Vaka her gün artıyor, ama kimsenin umurunda değil. Bence her şeyi oluruna bırakalım gitsin. Madem ölümden korkmayan bir milletiz. o zaman ölelim gitsin.
    Cevapla
  • COVİD-19 3 yıl önce Şikayet Et
    Tablo niye değişti ya
    Cevapla
  • hakikat 3 yıl önce Şikayet Et
    ahhh..hakikat ..................................................KES KOPYALA YAPIŞTIR,,TÜRKÇEYE ÇEVİR TÜRKÇE GÖR………….. (((((((((( coronavirus-deaths-worldwide-per-million-inhabitants )))))))).........................türkiye riskli avrupada,,,İYİLİKTE BİR NUMARADIR....TEFERRUATA GEREK YOKTUR......ANCCAAAK,,,:::::::::DÜNYANIN EN BAŞARILI ÜLKESİ DE ÇİNDİR:::::(nokta)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR