Zorla başına kolonya dökmüşlerdi: 5 yıla kadar hapis cezası istendi

Bağcılar'da 53 yaşındaki İhsan Öztürk'ün başına zorla kolonya döküp maske taktığı videoyu sosyal medya platformunda paylaşan Osman Koçyiğit (35) hakkında "Özel hayatın gizliliğini ifşa etmek" suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2020 11:33 GÜNCELLEME 21.10.2020 11:34 GÜNCEL
Zorla başına kolonya dökmüşlerdi: 5 yıla kadar hapis cezası istendi
Zorla başına kolonya dökmüşlerdi: 5 yıla kadar hapis cezası istendi

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede sanık Osman Koçyiğit'in 19 Mart 2020 tarihinde İhsan Öztürk'ü yanına çağırdığı, yüzüne maske takarak "Virüs vakasına yakalanmış, acil müdahale timi geldi" diyerek Öztürk'ün kafasına sıvı bir madde döktüğü belirtildi. Sanığın sözlerine "Tamam tamam aferin sana kesinlikle kimseye bulaşmıyorsun" diyerek devam ettiği anlatılan iddianamede, söz konusu videoyu sosyal medya platformunda paylaştığı anlatıldı.

Videonun İhsan Öztürk'ün oğlu Ahmet Öztürk tarafından görüldüğü ve şikayette bulunulduğu kaydedilen iddianamede, sanık Osman Koçyiğit'in "Özel hayatın gizliliğini ihlal etmek" suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. Tutuksuz sanık Koçyiğit, önümüzdeki günlerde iddianameyi kabul eden 21. Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak. 

 

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    hic bisey demeyin hic bisey olmamis gibi yasayip gitsin cehennem bekkemede bu adi insanlari
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    karakafalar iş başında bunlar her zaman dediğim gibi insan değildir bunlar ne idüğü belirsiz bir mahluk türüdür bunlardan bu devlet daha çook çekecek her pisliğin başı bunlar
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    bunu yapan adam zaten cezasını kendi kendine vermiş,kendinin gücünün ancak yaşlı ve engelli birine yettiğini gösterek kendini aşağılık ve adi bir duruma düşürmüş. yiyorsa aynı şeyi genç boylu poslu birine yapsında görelim,yapamaz,gücü erkekliği anca gariban,aciz ihtiyarlara söker.
    Cevapla
  • yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    maskesiz diye maske vermiş kolanya dökmüş abartılacak bişey yok , o kadar gaspların hırsızlıkların adam dövmelerin adaletsizliklerin suç sayılmadığı yerde buna ceza verilmesi abesle iştigal olur , olay kamu cezasıyla geçiştirilir.Tuvalet temizliği gibi vs.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    yahu Allah aşkına şu maske belasından bıktık artık ..maske beni covit yapacak....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR