Adnan Oktar'ın evinden çıkanlar şoke etti! Milyon dolar değerinde

Adnan Oktar'ın yönettiği örgüte ait Ankara'daki iki evden yaklaşık 150 milyon yıllık, 10 milyon dolar değer biçilen 879 adet fosil ele geçirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2020 12:17 GÜNCELLEME 21.10.2020 12:40 GÜNCEL
Adnan Oktar'ın evinden çıkanlar şoke etti! Milyon dolar değerinde
Adnan Oktar'ın evinden çıkanlar şoke etti! Milyon dolar değerinde

Alınan bilgiye göre, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek" suçlarından cezaevinde tutuklu bulunan Adnan Oktar'a yakınlığı ile bilinen suç örgütü üyesi bir şüphelinin, Türkiye'ye kaçak yollarla getirdiği fosilleri Pursaklar'daki dubleks bir evde sakladığını belirledi.

Şüphelinin bunları örgütün maddi varlığını sürdürebilmesi için piyasaya süreceği bilgisi üzerine çalışma başlatan ekipler, örgüte ait bir ikamete yaptıkları operasyonda 802 parça bitki-hayvan fosili ele geçirdi.

Operasyonda örgüt üyeliğinden cezaevinde tutuklu bulunan O.B.Y. ve ikamet sahibi H.K'ye adli işlem yapıldı.

 

 

Soruşturmanın derinleştirilmesiyle farklı bir adreste de yine aynı tarihi değere sahip fosillerin bulunduğu belirlendi. Söz konusu evde yapılan aramalarda ise 77 parça bitki-hayvan fosili ile çeşitli hayvanlara ait kafatası fosilleri ele geçirildi.

Operasyon kapsamında suç örgütü üyeliğinden cezaevinde tutuklu bulunan H.F.M ile ikamet sahibi Y.Ö'ye adli işlem uygulandı.

Operasyonlarda ele geçirilen toplam 879 fosilin 150-200 milyon yıllık, piyasa değerlerinin yaklaşık 10 milyon dolar olduğu tespit edildi.

Bu fosillerin MTA Müzesi'ne teslim edileceği öğrenildi.

YORUMLAR 58 TÜMÜ
  • Nrc 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya için en büyük düşman > masonlardır.
    Cevapla
  • edepyahu 3 yıl önce Şikayet Et
    bu münafik mason sarlatani ibreti alem icin asmak lazim gelir
    Cevapla
  • batmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun MTA da o kadar fosil yoktur eminim :)
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    fetö ve adnan oktar'ın İslam'a saldırıları içini boşaltmaya çalışmaları haysiyet cellatlığı yapmaları değerleri aşındırmaları dinin temellerine suikast yapmalarını devletin görevli yetkili sorumlu kurumları yıllarca seyredip bu haçlı yahudi taşeronu münafık zındık din düşmanı bir şey yapmaması beni her zaman üzmüş ve kızdırmıştır.
    Cevapla
  • Hyr 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlardan tarsusta çohtir. ekonomimiz kurtuldu yaşasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR