Demir Ali için herkes elini taşın altına koymalı

SMA hastalığı ile mücadele eden Demir Ali için başlatılan yardım kampanyasına Türkiye’nin her yerinden destek gelmeye devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2020 13:37 GÜNCELLEME 25.10.2020 14:04 GÜNCEL
Demir Ali için herkes elini taşın altına koymalı
Demir Ali için herkes elini taşın altına koymalı

SMA hastalığı ile mücadele eden Demir Ali için başlatılan yardım kampanyasına Türkiye’nin her yerinden destek gelmeye devam ediyor. AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Demir Ali Bayraktar’ın tedavi masrafları için düzenlenen “kurabiye günü” etkinliğine katılarak destek çağrısında bulundu.

GÜNDOĞDU'DAN DEMİR ALİ İÇİN ÇAĞRI

7 Aylıkken SMA Tip-1 teşhisi konan ve şu an 1,5 yaşında olan Demir Ali Bayraktar için Ordu başta olmak üzere tüm Türkiye seferber oldu. Yürürken, otururken, yemek yerken ve uyurken zorluk yaşayan Demir Ali’nin sağlığına kavuşabilmesi için başlatılan bağış kampanyasına destek veren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Partisinin İl Başkanı Halit Tomakin ile, Altınordu İlçesinde düzenlenen ve gelirinin tamamı Demir Ali için bağışlanacak olan “Kurabiye Günü” etkinliğine katıldı. Burada tüm siyasi partilerin temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına ve iş adamlarına seslenen Gündoğdu “İbrahim Kubilay ile Ezgi kardeşlerimin ve Demir Ali yavrumuzun daima yanında ve  destekçileri olacağız. Tüm siyasi partilerin, STK’ların ve iş adamlarımızın desteklerini bekliyoruz.” dedi. 

1 MİLYON EURO TOPLANDI

Milletvekili Metin Gündoğdu katıldığı televizyon programında “Hangi siyasi parti olursa olsun, tüm belediye başkanlarına, tüm Ordu milletvekillerine Demir Ali’ye yardımda bulunmaları için çağrıda bulunuyorum. Belediye başkanlarımızdan ve milletvekillerimizden, kendi maaşlarından bir miktar da olsa katkı sunmalarını rica ediyorum. Ben Demir Ali’nin annesine söz verdim, hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. Şimdiye kadar 1 Milyon Euro toplandı, 1 Milyon Euro daha toplanması gerekiyor. Sivil toplum kuruluşlarından ve iş adamlarımızdan özellikle destek bekliyorum. Ticaret Odası, Ticaret Borsası, meslek birlikleri, ekranları başında bizleri izleyen iş adamlarımıza sesleniyorum ve Demir Ali için destek istiyorum. İnşallah el birliği ile yavrumuzun sağlığına kavuşmasına vesile olacağız.” diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    bir milyon kişi 1 euro verse tamam...
    Cevapla
  • Cesur 3 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcular yardim etsin
    Cevapla
  • Altaylar 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuklarımıza sağlık bakanlığımız yani devletimiz destek vermeli, çözüm devletimizde. Aksi takdirde çocuklarımız ve aileleri zor durumda kalıyor. Diğer taraftan üçkağıtçılar bunu sömürü aracı olarak kullanacaklar.
    Cevapla
  • viyana 68 3 yıl önce Şikayet Et
    nerden peyda oldu bu hastalık bu sene duyduğum 3 .hasta kampanya nedir neden olur kimse açıklama yapmıyor kampanya ve az buz para değil 2bin 4yüz dolar kardeş 100 100 toplasan milletten bunu denk getirmek mesele yerli bır alternatif yok mu ilacın
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hastalık genetik bir hastalıktır ve uzun zamandır vardı genetik mühendisliği ile sma ya neden olan gen bulunduğu için tedavisi bulundu ama uygulama ancak bebeklikte yapılırsa yeterli dozda başarı şansı yüksek oluyor çoğalan yeni hücreler eksik gen yamamlanarak çoğaldığı için hastalık kayboluyor. Tedaviden önce maalesef çocuklar ölüyordu o yüzden medyada yer bulmuyordu ilaç şirketleri ürettikleri gen tedavisini milyon dolarlara satıyorlar. Çünkü patenti onlarda kar etmek istiyorlar. İlaç firmalarıda devletlerin olaya girmesini ve daha çok para kazanmak istedikleri için indirim yardım vs yapmıyorlar. Yazıklar olsun. Rabbim bu hastalara tez zamanda şifa versin
    Cevapla
  • turkim muslumanim 3 yıl önce Şikayet Et
    hesap nosu yokmu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR