Filyasyon ekibi kılığında akılalmaz hırsızlık

İstanbul'da koronavirüs pandemisini fırsat bilerek filyasyon ekibi kılığında evleri dolaşan iki hırsız, kimsenin bulunmadığı evlere girerek 500 bin lira değerinde eşya çaldı. Bu yöntemle çok sayıda eve giren iki hırsızdan biri yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2020 09:53 GÜNCELLEME 26.10.2020 09:53 GÜNCEL
Filyasyon ekibi kılığında akılalmaz hırsızlık
Filyasyon ekibi kılığında akılalmaz hırsızlık

Beşiktaş'ta iki kişi, koronavirüs zincirini oluşturan kişileri bulmak için görev yapan filyasyon ekibi gibi giyindi. Bu şekilde apartmanlara daha kolay şekilde girip çıkan hırsızlar, çaldıkları kapıyı kimse açmazsa hırsızlık için kolları sıvıyordu.

 

Bu yöntemle çok sayıda daireye giren hırsızların yaklaşık 500 bin lira değerinde elektronik eşya çaldığı belirtildi.

Gelen ihbarlar üzerine çalışma başlatan beşiktaş emniyet asayiş büro ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızlardan birinin kimliğini belirledi. Polisin takibiyle o kişi yakalandı.

 

Yapılan kimlik taramasında daha önce hırsızlıktan 32 kez kaydı olduğu belirlendi. Diğer hırsızın yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.

YORUMLAR 4
  • ALİ_ANTEP 3 yıl önce Şikayet Et
    binlerce bekci alindi bekciler 2-3 kisi ellerinde cep telfeonları geziyorlar ,bu kadar bekciye hala sokakalrda arabaların farları vs calınıyor motorlar çalınıyor hırsızlık yapılıyor.
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır,özür dileriz sizi işinizden alıkoyduk demişlerdir
    Cevapla
  • ferıt 3 yıl önce Şikayet Et
    metrobus te otobus te sosyal mesafe olmasıktan sonra sokakta maske takmak sadece hırsızların ısıne yarar
    Cevapla
  • selcuk 3 yıl önce Şikayet Et
    acık alanda maske takmak sadece hırsızların ve gayrımesru ıs yapanların ısıne yarar sokakta tek basınıza yururken 2 metre mesafenızde kımse yoksa maskenın ne faydası var
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR