Son dakika haberi: 26 Ekim koronavirüs tablosu! Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 26 Ekim koronavirüs tablosu, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 132 bin 913 Kovid-19 testi yapıldı, 2.198 kişiye hastalık tanısı konuldu. Son 24 saatte 75 kişi Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Bakan Koca tabloyla ilgili 'Salgının bölgesel tırmanışını durdurmak için birlikte mücadele etmek zorundayız.' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2020 19:35 GÜNCELLEME 26.10.2020 19:59 GÜNCEL
Son dakika haberi: 26 Ekim koronavirüs tablosu! Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 26 Ekim koronavirüs tablosu! Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanlığı, Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’deki güncel korona virüs tablosunu paylaştı. Tabloya göre son 24 saatte 75 kişi korona virüsten hayatını kaybederken, toplam can kaybı 9 bin 874’a yükseldi.

 

26 Ekim koronavirüs tablosu, vaka, can kaybı sayısı ve son durum

BAKAN KOCA: AĞIR HASTA SAYIMIZ VE AKTİF HASTA SAYIMIZ ARTMAYA DEVAM EDİYOR

 

Bakan Koca 26 Ekim tablosuyla ilgili "Bugün tespit edilen 2.198 yeni hasta var. Ağır ve aktif hasta sayısı artmaya devam ediyor. Salgının bölgesel tırmanışını durdurmak için birlikte mücadele etmek zorundayız. Tedbirden daha güçlü bir silahımız bugün için yok. Salgına karşı organize olalım. " ifadelerini kullandı.

İYİLEŞENLERİN SAYISI 316 BİN 8'E YÜKSELDİ

Ağır hasta sayısı 1780 oldu, 1618 kişinin Kovid-19 tedavisinin tamamlanmasıyla iyileşenlerin sayısı 316 bin 8'e yükseldi. 

YORUMLAR 54 TÜMÜ
  • arif abi 3 yıl önce Şikayet Et
    bilim kurulu toplanıp karar almak için neden çarşambayı bekliyor?
    Cevapla
  • Hasan Günver 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle giderse İstanbul'da hastaneler bile yetersiz kalacak. Herkes çok ama çok tedbirli olmalı. Okullardan önce asıl tehlike avm ve pazarlar, önce buraların kısıtlanması gerekiyor.
    Cevapla
  • Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    3gündür covit 19 hastasıyım ne ilacım geldi nede filiyasyon ekibi saglik ocağından aradılar Gazi Osman paşa ilçe sağlık müdürlüğü ara 2gündür arıyorum ama telefonu ne açan var nede bakan hiç bir şey anlatıldığı gibi değil Yüce Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
  • Müslüman türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimse yazıyı okumuyor herhalde.test yapan herkesten toplam elde edilen günlük sayı ya.neyi anlamadınız.daha bir sürü kişi yazmış birde hastanede yatan kişiler diye.yani ben size ne diyim.iste bizim millet ogrenip okusasa da kendi bildiğini anlatır.
    Cevapla
  • sağlıkçı 3 yıl önce Şikayet Et
    En azından akşamları belirli saatlerde kısmen sokağa çıkma yasağı getirilsin Filyasyon a çıkıyoruz Avm ler dolu Cafeler kahvehaneler çay ocakları ne sosyal mesafe ne maske hakketire sokaklar ona keza Her sey kolluk kuvvetleriyle değil birazda bizler tedbir alalım illaki cezamı yazılması gerekiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR