16 yaşındaki çocuk, tartıştığı babasını bıçakladı

Samsun'da 16 yaşındaki çocuk evlerinde tartıştığı babasını bıçakla ağır yaraladı. Hastanede tedavi altına alınan babanın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.10.2020 08:53 GÜNCELLEME 27.10.2020 08:53 GÜNCEL
16 yaşındaki çocuk, tartıştığı babasını bıçakladı
16 yaşındaki çocuk, tartıştığı babasını bıçakladı

Samsun'da 16 yaşındaki çocuk evlerinde tartıştığı babasını bıçakla ağır yaraladı.

 

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 16 yaşındaki İ.K. evlerinde tartıştığı babası İ.K.'ye (49) bıçakla saldırdı. Olayda sol göğsünden, sol kolundan ve sırtından bıçaklanan baba İ.K., 112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

İ.K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Babasını bıçaklayan İ.K. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına aldı. Hastanede yaralı yaralı halde annesini cep telefonu ile arayan İ.K. oğlunun kendisini bıçakladığını, merak etmemesi gerektiğini söyledi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Trs 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlarda herkes doğal olarak Allah hayırlı evlat versin demiş. Öncelikle duaya amin diyelim. Allah insanı en güzel biçimde yaratmış onu bir anne ve birde baba vesilesiyle dunyaya göndermiştir. Fitrat olarak insan mükemmel olarak doğar .Çocuğu anne ve babası ya vezir eder yada rezil .Vezir olmasını istiyorsan ağacı yaş iken eğeceksin aksi takdirde yarın çok geç olmakla beraber ortaya bir canavar çıkabilir.Allah çocuklarımızla bizleri imtihan eylemesin.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Peygamberlerden bir tanesinin anne ve babası güneşe tapanlardandı ama oğulları peygamberdi. Bu söylediklerinin elbette bir etkisi var ama her zaman geçerli olmuyor. Dolayısıyla çocuğun içindede olması şart. Eğer bu olmazsa servette döken mesala okutamazsın ama kimiside varki açlık ve sefalet içinde dahi hiç bir yardım görmeden dahi azimle okuyor ve yükseliyor.
    Cevapla
  • Hayırlı evlat 3 yıl önce Şikayet Et
    İmtihan nasıl bir şey başınıza gelince anlarsınız.Çözümünüz ne kadar basit değilmi? O kadar peygamber evladıyla uğraşmış yetiştirememiş ,sizin bulduğunuz Çözümü bulamamış.
    Cevapla
  • Bilal Ammar 3 yıl önce Şikayet Et
    Yok yaaa öylemiiii o zaman haşa Nuh aleyhisselam oğlunu rezil etti senin söylemine göre cahil olmak kötü bir şey gerçekten
    Cevapla
  • ReisEmir 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin. Mal mülk hikaye hayırlı evlat en büyük zenginliklerden.
    Cevapla
  • duacı 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah hayırlı evlat versin
    Cevapla
  • Zinnur Ceyhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülkenin durumu bu, yazık,
    Cevapla
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    la hevle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR