İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı'dan Tele1 sunucusunun iftirasına tepki

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü ve Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Tele1 televizyonu sunucusunun polisimize yönelik iddialarına tepki gösterdi. TELE1 sunucusu Almanya'daki alçak polis baskınına tepki gösteren Başkan Erdoğan'ı eleştirerek polisimizin Cemevlerine işediği ve devletin buna sessiz kaldığı iftiralarını atmıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2020 23:25 GÜNCELLEME 29.10.2020 08:03 GÜNCEL
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı'dan Tele1 sunucusunun iftirasına tepki
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı'dan Tele1 sunucusunun iftirasına tepki

Çataklı, Twitter'dan Tele1 sunucusunun iddialarının yer aldığı görüntüyü paylaşarak, "Bu mübarek gecede iftirayı atan malum Tele1 adlı televizyon kanalını ve bu rezil programın sunucusunu önce Allah'a, sonra yüce milletimize havale ediyoruz. Sadece terörle, hırsızla, uğursuzla uğraşmıyoruz, aynı zamanda içimizdeki Fransızlarla da uğraşıyoruz." açıklamasında bulundu.

TELE1 SUNUCUSUNDAN AKILALMAZ SÖZLER

 

 

Başkan Erdoğan'ın Almanya'da camiye baskını eleştiren sözleri hakkına sınırı aşan TELE1 sunucusu Musa Özuğurlu "Erdoğan'ın camiye baskın yaptınız gibisinden, bunları dini özgürlüklere aykırı olarak değerlendirdi ya da dine büyük bir hakaret olarak değerlendirdi. Erdoğan'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başında olduğu teşkilatın memurları Türkiye'de Cemevleri'ne girip rahatlıkla işeyebiliyorlar ama. Böyle olduğu halde Erdoğan Merkel'i eleştirebiliyor." ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar'dan Tele1 TV'ye tokat gibi cevap: İsteseniz de uçacak istemeseniz de...

TELE1, BAYRAKTAR TB2 İÇİN DE YALAN HABER YAPMIŞTI

Tele1 TV Türk Bayraktar 'TB2 İHA motorlarının askeri kullanım sertifikasına sahip olmadığı haberini yapmış Selçuk Bayraktar da sosyal medyadan "Damadın İHA’ları değil, Milletin S/İHA’ları... Siz isteseniz de uçacak, istemeseniz de!" cevabını vermişti.

RTÜK BAŞKANI EBUBEKİR ŞAHİN'DEN TEPKİ

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Tele 1 ekranlarında kamuoyu vicdanını rahatsız eden açıklamalar dikkatimizden kaçmamıştır. Tele 1 sunucusunun bahse konu yayında muhalefet etme psikolojisiyle kahraman polislerimize iftira atması kabul edilemez. Kendisini esefle kınıyorum.

Kamu görevi yürüten yayıncıların gazetecilik ilkelerini unutarak toplumda infial oluşturabilecek açıklamalar yapma özgürlüğü yoktur. RTÜK olarak buna müsaade etmeyeceğiz. Söz konusu yayınla alakalı inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' ifadeleriyle tepki gösterdi.

YORUMLAR 190 TÜMÜ
  • Guvenc 3 yıl önce Şikayet Et
    her kurumda fetöcüler vardır yapılmamış diyebilir miyiz ?
    Cevapla
  • Esas 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya ispatlasin özür dilensin ki koca teskilattin böyle yapması mümkün değil ispatı olamaz. Ya da özür dilesin yalan söyledim diye. O zamana kadar ekran yasağı ve hukukl süreç vatan hainliğinden
    Cevapla
  • Dagci 3 yıl önce Şikayet Et
    RTÜK bunlardan galiba
    Cevapla
  • Gerçekler acı 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de ifade özgürlüğü yüzde' ye vurduğun zaman % 1.000.000...iftira yalan hakaret saygısızlık tam kaos yaşamak için kurgu yapılan güzelim Türkiyem burası..ABD AB ve CHP nin tam da istediği iç karışıklık suçluya destek çıkma yanında olma politikası ve çöküş istedikleri dinsiz bir Türkiye..
    Cevapla
  • Erol 3 yıl önce Şikayet Et
    RTÜK gereğini yap
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR