93 DHKP/C'li terörist yakalandı

İstanbul merkezli 12 ilde, terör örgütü DHKP/C'ye yönelik operasyonda haklarında gözaltı kararı verilen 120 kişiden 93'ü yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.10.2020 10:24 GÜNCELLEME 29.10.2020 19:36 GÜNCEL
93 DHKP/C'li terörist yakalandı
93 DHKP/C'li terörist yakalandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, DHKP/C'nin "silahlı propaganda birliği", "illegal alan", "direniş meclisi", "halk meclisi", "alan komitesi" ve "mahalle komitesi" gibi sözde yapılanmalarında sorumlu düzeyde oldukları belirlenen ve tabanın motivasyonunu yükseltmek için sansasyonel eylem arayışı içerisine giren 120 kişi hakkında gözaltı kararı verdi. 

 

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul merkezli 12 ilde düzenlendiği eş zamanlı operasyonda zanlılardan 93'nü yakaladı. 

Adreslerde yapılan aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirildi.

 

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, firari 27 kişinin ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Nesrin Kurnaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Tesekkurler Türk Polisi...
    Cevapla
  • Ayhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaftancıoğlunun militanları.
    Cevapla
  • hristiyan terorizmi 3 yıl önce Şikayet Et
    adil bir şekilde yargilanip suçu sabit olanlari hapishaneye degil doooooooğru madenlere taş ocaklarina yollayin canlari çikincaya kadar çalişsinlar..ole git içeride damizlik hınzır gibi beslenmeleri doğru olmaz.bu memleket bilmiyordum,alakam yok, tanimiyorum şuydu buydu diyen gafiller için kurulmadi.tum dunya uzerimize geliyorken birde bu hain teroristlerle uğrasiyoruz.
    Cevapla
  • cetin 3 yıl önce Şikayet Et
    chp den ses gelir
    Cevapla
  • Yavuz Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    İNŞAALLAH kökünüz kazınsın din vatan millet düşmanı hain satılmış uşaklar kiralık katiller tetikçiler yerli gavurlar !..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR