Miçotakis'in paylaşımına Başkan Erdoğan'dan cevap

Yunanistan ve Türkiye'yi etkileyen depreminin ardından Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Başkan Erdoğan ile telefon görüşmesi yapmış ve başsağlığı dilemişti. Erdoğan da sosyal medyadan verdiği cevapta geçmiş olsun dileklerini ileterek 'Türkiye de Yunanistan’a her türlü yardım için hazırdır.' ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.10.2020 21:28 GÜNCELLEME 30.10.2020 21:47 GÜNCEL
Miçotakis'in paylaşımına Başkan Erdoğan'dan cevap
Miçotakis'in paylaşımına Başkan Erdoğan'dan cevap

Ege Denizi’nde Türkiye ve Yunanistan açıklarında meydana gelen deprem sonrası Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Farklılıklarımız ne olursa olsun, bunlar insanlarımızın bir arada durması gereken zamanlar” dedi.

Ege Denizi’nde Türkiye ve Yunanistan’ı vuran 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Başbakan Miçotakis, Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesi sonrası sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Az önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aradım. Ülkelerimizi sarsan depremde yaşanan trajik can kayıpları için başsağlığı diliyorum. Farklılıklarımız ne olursa olsun, bunlar insanlarımızın bir arada durması gereken zamanlar” dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN MİÇOTAKİS'E CEVAP

Başkan Erdoğan sosyal medyadan verdiği cevapta "Sayın Başbakan, şahsım ve milletim adına teşekkür ediyor, ben de tüm Yunanistan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Türkiye de Yunanistan’a her türlü yardım için hazırdır. Zor zamanlarda iki komşunun dayanışma göstermesi bu hayattaki birçok şeyden daha değerlidir." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Hakım 3 yıl önce Şikayet Et
    Turkıye duygusal bır ülkedir bunlar çok ıyı bılıyorlar yumuşamak yok kararlı ve istikrarlı bısekılde yola dvm!
    Cevapla
  • Zaza Elaziz 3 yıl önce Şikayet Et
    sizce baskan kanarmi herseyin en iyisini bilir baskan selamlar kardesim
    Cevapla
  • kelleci 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis bizler onların orman yangınında da yardım edelim dedik ittiler siyaset ayrı konu ama bize posta koyan bir millete yardım etmem ediyoruz da ne oluyor her yerden saldırıyorlar biz bize yeteriz ama sen görevini yapıyorsun ama bunlar anlamaz sende iyi biliyorsun ama ben artık senin vatandaşın olarak bu şeref yoksunlarına bu ara yardım kelimesini ben hazmedemiyorum o yardımları kardeş ülkelerimize ve vatandaşımıza yapmayı tercih edelim ALLAH sizi başımızdan eksik etmesin reis
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    siyaset nasıl birşeydir ya. şytan şahane çalışıyor. siyasete girmiş. başka bişeye gerek yok zaten
    Cevapla
  • hltt01 3 yıl önce Şikayet Et
    nezaket temennileri ama gerçekler başkadır ve savaş kadar ağırdır sonuçları..
    Cevapla
  • Cehdeddin 3 yıl önce Şikayet Et
    " Selâm'ún-Aleykûm " Tüm dinlerin kabul ettiği, evrensel bir tanım ve ortak değer iken; ( Merhaba ) ise Arapça bir kelime ve de anlamca pek değeri olmayan içi boş bi kavramdır. Nitekim, Türk İnsanı bilmeyerek olsa gerek, merhaba ile söze başlamayı daha muasır bir davranış olarak algılamaktadır.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    selamünaleyküm de doğrudur esselamu aleyküm de. Kuran'da selamun aleyküm tıbtüm fedhulühe halidin ibaresi geçer yarım yamalar bilgi ile ahkam kesmeyelim
    Cevapla
  • cem 3 yıl önce Şikayet Et
    tamam da, sen önce selami da düzgün vermeyi ögret salamun aleykum degil es selamu aleyküm cevabinda ve aleykum us selam olur. es selam, Allah In selam ismini vurgulamak kast etmek selam alirkende us eklemi ise o verdigim selami kast ederek almak manasinda , vurgu, belirleme, merhaba arabca olmak hasebiyle aelbette hic bir kelime bos degildir. sadece müslümanlarin selam verme sekli degil, selam vermek istemeyenler merhaba derler demek istiyorlar, dindar görünmemek veyahut her ne islamiyete tepkileri varsa, secenek olmadigi icin de sadece selam merhaba gibi , tepkilerini göstermis oluyorlar
    Cevapla
  • Ferit 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok cahilsin hem de hastalık seviyesinde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR