Belediye başkanı, kendisine saldıran kişiyi silahla yaraladı

Giresun'un Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, oturduğu sitenin önünde, kendisine sözlü saldırıda bulunan ve tehdit eden 2 kişiden birini tabancayla bacağından vurarak, yaraladı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.11.2020 17:37 GÜNCELLEME 05.11.2020 17:37 GÜNCEL
Belediye başkanı, kendisine saldıran kişiyi silahla yaraladı
Belediye başkanı, kendisine saldıran kişiyi silahla yaraladı

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Güzelyalı Mahallesi’nde meydana geldi. Bulancak İlçe Belediye Başkanı Recep Yakar, oturduğu sitenin otoparkında iddiaya göre, yanına gelen kimliği belirsiz 2 kişinin sözlü saldırısına uğradı. Saldırganları uzaklaştırmaya çalışan Yakar, ruhsatlı tabancasıyla ateş etti. Yerden seken merminin bacağına isabet ettiği saldırganlardan biri bacağından yaralanırken, diğeri kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı A.K., Bulancak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sol bacağından yaralanan ve ameliyata alınan A.K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

‘KORKUTMAK AMACIYLA YERE ATEŞ ETTİM’

Olaydan sonra polis merkezinde ifadesi alınan Belediye Başkanı Yakar, ailesinin yanında, kendisine saldırı yapıldığını öne sürerek, "Küfür ve tehdit etmeye başladı. Ben polisi aradım. Ancak şahıslar üzerime yürümeye başlayınca kendimi korumak için ruhsatlı silahımı çekerek, korkutmak amacıyla yere doğru ateş ettim. Yerden seken kurşun saldırganlardan birinin ayağına isabet etmiş" dedi.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA

Öte yandan İlçe belediye başkanlığınca, yaşanan olayla ilgili, yazılı açıklamada bulunuldu. Açıklamada "Belediye Başkanımız Sayın Recep Yakar, ailesi ile birlikte, Güzelyalı Mahallesi Yeşilvadi konutlarında bulunan ikametine geldiği ve aracını konutun kapalı otoparkına park ettiği esnada kendisine yaklaşan bazı şahısların sözlü tehditlerine ve saldırısına maruz kalmıştır. Yaşanan menfur hadise sonrası adli makamlarca başlatılan çok yönlü soruşturma devam etmekte olup, farklı söylenti ve iddialara itibar edilmemesi hususunu kamuoyuyla paylaşır, Belediye Başkanımız Sayın Recep Yakar ve ailesine yapılan saldırıyı esefle kınarız" denildi.

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Terazi 3 yıl önce Şikayet Et
    ellerine sağlık. Ne demişler, temiz insanlar da kötüler kadar CESARETLİ olmalı
    Cevapla
  • mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    eline saglik devlet dedigin sikmali
    Cevapla
  • hüseyin abi 3 yıl önce Şikayet Et
    Derhal tutuklanmalı ne olursa olsun vatandaşın bir sorunu varsa hukuki yollarda çözeceksiniz.oturduğunuz makam babanızın malı değil..
    Cevapla
  • Terazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşın sorunlarını dile getirmesinin yeri ve yolu gecenin onbirinde ailesinin yanında evine baskın yaparak hakaret ederek tehdit ederek ifade etmek midir?
    Cevapla
  • mehmet- 3 yıl önce Şikayet Et
    başkanın eline salık en iyisini yaptın çapulculara papuç bırakma
    Cevapla
  • Dermanbey Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    6 El Ates edilmis 4 ü isabet etmis..olay cay ocagi yüzünden gelismis,,yarali konustuktan sonra arkasini dönüp giderken Baska Arabadan Silahini alip Ateslemis,,ifadeler bu yönde...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR