Giresun'da selde sürüklenen kamyon ve iş makinesi çıkarılıyor

Giresun'da, etkili olan sağanak nedeniyle taşan Mursal Deresi'nden taşan suyun sürüklediği kamyon ile iş makinelerinin dere yatağından çıkarılması için çalışma başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.11.2020 14:37 GÜNCELLEME 09.11.2020 14:37 GÜNCEL
Giresun'da selde sürüklenen kamyon ve iş makinesi çıkarılıyor
Giresun'da selde sürüklenen kamyon ve iş makinesi çıkarılıyor

Doğu Karadeniz’de geçen cuma günü etkili olan sağanak, sel ve heyelanlara yol açtı. Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’de dereler taştı, heyelan meydana geldi. Giresun’un Tirebolu ilçesindeki Mursal Deresi ve çevre derelerde, su seviyesi yükseldi. Tirebolu- Doğankent Yolu'nun 12'nci kilometresinde, 22 Ağustos'ta meydana gelen sel afetinde, menfez çökmesi sonucu 5 askerin şehit olduğu Tirebolu- Doğankent Karayolu'nun yapım çalışmalarını yürüten şirketin şantiyesini de sel bastı. Bölgede menfez ve yol yapımını sürdüren şirkete ait park halindeki bir kamyon ve iş makinesi sele kapılarak, sürüklendi, çalışanlar bölgede uzaklaşarak kurtuldu.

Sürüklenen kamyon ve dere yatağında balçığa gömülen iş makinesinin çıkarılması için çalışma başlatıldı. Sel riskinin ortadan kalkmasıyla başlayan çalışma ile kamyon ve iş makinesi dere yatağından çıkarılacak. 

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR