Son dakika haberi: 12 Kasım koronavirüs tablosu! Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 12 Kasım koronavirüs tablosu, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 148 bin 482 Kovid-19 testi yapıldı, 2 bin 841 kişiye hastalık tanısı konuldu, 88 kişi hayatını kaybetti. Ağır hasta sayısı 3 bin 230 oldu, son 24 saatte 2 bin 181 kişinin Kovid-19 tedavisinin tamamlanmasıyla iyileşenlerin sayısı 346 bin 794'e yükseldi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.11.2020 20:18 GÜNCELLEME 12.11.2020 20:19 GÜNCEL
Son dakika haberi: 12 Kasım koronavirüs tablosu! Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 12 Kasım koronavirüs tablosu! Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 88 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 11 bin 233’e yükseldi.
 

Son dakika: İstanbul'da sigaranın yasak olduğu yerler! Cadde cadde, ilçe ilçe tam liste


Bugün toplam 148 bin 482 test yapılırken, 2 bin 841 yeni vaka tanısı konuldu. Toplam vaka sayısı 404 bin 894 oldu. Bugün iyileşen 2 bin 181 kişiyle birlikte toplam iyileşen toplam hasta sayısı 346 bin 794'e yükseldi. Toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 4,2, toplam ağır hasta sayısının ise 3 bin 230 olduğu açıklandı.


BAKAN KOCA: MASKE İLE VİRÜSÜN YÜKÜNÜ DÜŞÜRELİM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 12 Kasım koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Bugün tespit edilen 2.841 yeni hastamız var. Ağır hasta sayısındaki artış devam ediyor. Artan hasta sayısını düşürecek olan hareketliliği ve teması azaltarak tedbirlere beraberce uymaktır. Maske ile virüs yükünü düşürelim.'' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 46 TÜMÜ
  • Mert ceyhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Katı yasaklar getirilmelidir.insanlarımız hatta yakınlarınız ölüyor.Her şeyden önce sağlık.Ne ekonomi ne esnaf ne okul.Katı yasaklar geçmedikçe boş.avm çay ocakları internet kafeler kahvehane her turlu kalabalık olan yerler kapatılmalı acil önlem alınmalı.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomi hadi diyelim bozulmasın çalışalım insanlar maske takmıyor bu kadar insan ölüyor kimsenin umurunda değil bu sorumsuzlarin cezasını birileri niye çekmeli Bu kadar ölen insanın vebali sorumsuz maske mesafe uymayan insanlar ve yeterli kısıtlama getirmeyenler in işe gidiyoruz maske takmayanlarla dolu ne yapalım herkes ölsün o zaman hergun aynı şeyleri dinliyoruz
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu tedbirlere bi hakkın uysak kısa sürede kurtulacağız bu illetten.
    Cevapla
  • Burhan YAZICI 3 yıl önce Şikayet Et
    25 yaş altını iki hafta eve tıkmadıktan başka çare yok. Vurdumduymazlık zirvede. Bi de lâf yapıyorlar "ya bana bir şey olmaz". Evinde, akrabasında haftalarca bu hastalıkla mücadele eden, hatta vefat eden bile var ama nâfile.
    Cevapla
  • zeki 3 yıl önce Şikayet Et
    Özel okullar kurslar virüs kaynıyor önce buraları kapatın
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocukların okulda olması, sokakta, kafede, akraba ve komşularda olmasından daha güvenli.
    Cevapla
  • Yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Okullar kapatın en fazla uzun süreli taşıyıcılık yapacak mekan buraları kapalı yerlerde 10 dk dan fazla kalmayın uyarısı yapıp öğrenci öğretmenleri 30 dk aynı mekanda tutmak ters değil mi ayrıca çocuklar taşıyıcı konumda değil mi
    Cevapla
  • athos28 3 yıl önce Şikayet Et
    Vakalar okulda değil okul dışında tavan yaptı.biz okulda çocuklarımızı koruyoruz.asil tehlike kontrolsüz dış mekanlarda
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Kastedilen o değil çoğumuzun yediğin haltlardan, bir odada arkadaş ve akrabalarla vakit geçirme, ev ziyaretlerinde dip dibe yüz yüze ve maskesiz kapalı dar alanlar kast ediliyor. Halbuki okullarda sınıflar bölünerek, yeterli mesafe korunarak, maskeyle, öğretmen kontrolünde, tüm alanlarda dezenfektan kullanarak, teneffüsler çakıştırılmadan ve haftanın iki günü ders işleniyor. Sınıfın yarısı Pazartesi , Salı diğer yarısı Perşembe Cuma günleri okula gidiyor. Sokaklarda evlerde kontrolsüz olmalarından iyidir.
    Cevapla
  • Yunus Emre KOÇ 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bizde ailece corona olduk allah şükür biz 10 gün sonra atlattık ama zor günlerdi allah kimseye yasatmasin okulların bence kapanması ve uzaktan eğitime destek verilmesi lazim ben çocuğumu yollamıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR