Bakan Koca'dan vatandaşlara son dakika uyarısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, artan koronavirüs vakalarının ardından sosyal medya hesabından sık sık uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 14.11.2020 12:12 GÜNCELLEME 14.11.2020 12:12 GÜNCEL
Bakan Koca'dan vatandaşlara son dakika uyarısı
Bakan Koca'dan vatandaşlara son dakika uyarısı

Maskenin doğru kullanımı konusunda bir uyarıda bulunan Bakan Koca, şu açıklamayı yaptı:

 

Burnun altına indirilmiş maskenin, yarısı kesilmiş maskeden bir farkı yok. Maskenizi burnu açıkta bırakacak şekilde takarsanız, bir yarısını kullanmış olursunuz. Koronavirüs ağızdan daha çok burun yoluyla, nefes alıp verirken bulaşıyor. Maskenizi sizi koruyacak şekilde kullanın.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • türkiyem 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Rabbim milletine ihanet edenleri ve kasıtlı olarak sağlık hizmetinden faydalanmamıza sebep olanları firavunlarla mahşerde haşreylesin. ailesiyle birlikte cehennemin en büyüğüne girsin. geçici dünya hayatına aldanlanları Rabbim azabının en büyüğünü bu dünyadada ahirettede versin. iki elim devlet büyüklerinin ve tedavi etmeyip bahane eden doktorların yakasında olacak bu işi kim yapıyorsa rabbim bu mübarek günler hürmetine kahretsin imansızz gitsinler YÜCE ALLAHA HAVALE EDİYORUM SİZ YANDAŞ MEDYA OLACAĞINIZA HALKIN DERTLERİ SÖYLEYİN PEYGAMBER EFENDİMİZ HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR SİZDE BİR GÜN ALLAHIN HUZURUNDA OLCAKSINIZ VE YAPTIĞINIZ YAZDIĞINIZ ŞEYLERDE SİZDE ORTAKSINIZ
    Cevapla
  • Türkiyem 3 yıl önce Şikayet Et
    yüce Rabbim milletine ihanet edenleri sağlık hizmetinden yararlanmayıp bize zulmedenleri firavunlarla mahşerde haşreylesin. hz. ömer bir koyundan sorumlu olur diyerek milletine hizmet etti nerde hizmet Rabbim buna sebep olanları kahhar ismiyle kahreylesin helak etsin ve imansız firavunlarla mahşerde haşreylesin.
    Cevapla
  • Türkiyem 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Rabbim milleti için çalışanlara yardım etsin. Milletine ihanet edenleri ise kahretsin helak etsin ailesiyle birlikte imansız gitmelerini nasip eylesin işini yapmayıp aylarca süründüren doktorların ve bu işe sebep olan devlet yetkilileri bu dünyada ahirettede hayır yüzü görmesin. Rabbim firavunlarla haşreylesin onları.
    Cevapla
  • ali dayı 3 yıl önce Şikayet Et
    burunu açıkta bırakan yok gibi nedeni maske kuralına uyan yok şimdi sahil yolunda bir yürüyüş yaptım 80 yaşinda dedeler aynı bankta maskesiz mesafesiz oturuyorlar kadınlar spor bahanesiyle maskesiz geziyorlar gençler ellerde bira sigara sahildeler nerede mi oluyor bukadar dert hatay arsuz da
    Cevapla
  • Tuncay 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir temas sonucu garantinaya alindik .hic arayip soran yok.ailem fenalaşti.112 yi aradim .arabaniz varsa binip hastaneye gidin diyor. birisi siz temaslisiniz evden çikmayin diyor .şimdi ben ne yapacagimi şaşirdim .saglik bakanimda şöyle böyle diye konuşuyor.
    Cevapla
  • Tuncay 3 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi laf arayip soran ilgilenen dahi yok .konyadan yaziyorum .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR