'Miss Uganda' skandalında yeni gelişme!

Esenyurt'ta koronavirüs tedbirlerinin hiçe sayıldığı 'Miss Uganda' yarışmasının düzenlendiği eğlence mekanının sahibi, gözaltındaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.11.2020 17:46 GÜNCELLEME 14.11.2020 17:46 GÜNCEL
'Miss Uganda' skandalında yeni gelişme!
'Miss Uganda' skandalında yeni gelişme!

Esenyurt'ta 'Miss Uganda' adı altında düzenlenen güzellik yarışmasının ortaya çıkmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler bugün yarışmanın düzenlediği gece kulübüne gitti. Gece kulübünün işletmecisi M.K., gözaltına alındı. Gözaltına alınan işletme sahibi ifadesi alınmak üzere Kıraç Polis Merkezine getirildi.

Gözaltı işlemleri tamamlanan gece kulübünün işletmecisi M.K., adliyeye sevk edildi.

 

 

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya anlamıyorum kardeşim bunlar derhal yurt dışı edilmeli hadsiz insancıklar gitsinler kendi ülkelerinde yapabiliyorlarmı bakalım bu rezillikleri buldular cennet gibi ülke lokum gibi polis ler afrika da yada Arap yarım adasında bunlar polis in yanında korkudan tir tir titrerler buraya gelince de işte durum meydanda bunlar acaba kaç insana bulaştırıdılar yazık insan hayatı kimsenin ego su yada parası ile ölçülmesin artık
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın en geri ülkelerinden uganda'nın vatandaşları istanbul'un göbeğinde miss uganda yarışması yapabiliyorsa bizim gözden geçirmemiz gereken çooooooooook şey var... UTANÇ VERİCİ...
    Cevapla
  • Birol 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim ugandanın ne suçu var,gece kulübünü işleten denyoya kızın,milletin kafa bir dünya.
    Cevapla
  • Uyanış 3 yıl önce Şikayet Et
    rezillik
    Cevapla
  • eğitim şart 3 yıl önce Şikayet Et
    bu uganda kafalı uganda vatandaşları aslında daha da geri jurassic park gibi mağara insanları yontma taş veya cilalı taş devrinden kalma daha maden devrine bile gelememişler hızlandırılmış eğitimle bu güne getirmek lazım biraz zor olacak ama ?!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR