Ahmet Kekeç’in oğlu Mehmet Hakan Kekeç: Babamı Kelime-i Tevhidlerle uğurlayın

Gazeteci, yazar ve hikayeci Ahmet Kekeç, tedavi gördüğü hastanede 59 yaşında hayatını kaybetti. Ahmet Kekeç'in cenazesi Pazartesi günü Eyüp Sultan Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Eyüp Sultan haziresine defnedilecek. Ahmet Kekeç’in oğlu Mehmet Hakan Kekeç, “Babamın cenaze namazında Kelime-i Tevhid’lerle uğurlanmasını istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.11.2020 01:45 GÜNCELLEME 15.11.2020 01:47 GÜNCEL
Ahmet Kekeç’in oğlu Mehmet Hakan Kekeç: Babamı Kelime-i Tevhidlerle uğurlayın
Ahmet Kekeç’in oğlu Mehmet Hakan Kekeç: Babamı Kelime-i Tevhidlerle uğurlayın

Gazeteci, yazar ve hikayeci Ahmet Kekeç, tedavi gördüğü hastanede 59 yaşında hayatını kaybetti. Ahmet Kekeç'in cenazesi Pazartesi günü Eyüp Sultan Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Eyüp Sultan haziresine defnedilecek.

"BABAMI KELİME-İ TEVHİDLERLE UĞURLAYIN"

 

 

Ahmet Kekeç'in oğlu Mehmet Hakan Kekeç, "Babamın cenaze namazında Kelime-i Tevhid'lerle uğurlanmasını istiyoruz. Böylesi yaşamı ve davası için daha isabetli ve babamın ruhu için daha ferahlatıcı olacaktır" dedi

Daha önce 2 kez kanseri yenen ve son olarak akciğerindeki rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören Ahmet Kekeç, 9 Kasım'da Kovid-19 testinin pozitif çıkmasıyla yoğun bakıma alınmıştı.

"ASLAN GİBİ, BİLEĞİYLE SAVAŞTI. BABAM, AHMET KEKEÇ'İ KAYBETTİK"

Ahmet Kekeç'in oğlu Mehmet Hakan Kekeç, babasının vefatını sosyal medya hesabından, "İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.Ne diyeceğimi bilemiyorum. Aslan gibi, bileğiyle savaştı. Babam, Ahmet Kekeç'i kaybettik.Yağmurdan sonra görüşürüz, babam. Babam Ahmet Kekeç'in cenaze namazı Pazartesi Eyüp Sultan camiinde... Defin Eyüp Sultan haziresinde. Rabbim, Hz Muhammed s.a.v'e komşu etsin" ifadeleriyle duyurmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da AK Parti'nin Kars ve Karaman 7. Olağan İl Kongreleri için yaptığı konuşmada, hayatını kaybeden gazeteci Ahmet Kekeç'e başsağlığı diledi. Erdoğan, şunları söyledi:

"Değerli kardeşim Ahmet Kekeç bugün rahmeti rahmana kavuştu. Rabbim cenneti ile müşerref kılsın. Ailesi ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum."

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Fatih medeni 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Efendimize komşu olur. İNŞAALLAH.
    Cevapla
  • ÖMER 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet çizgisi olan korkmayan güzel bir gazeteciydi Ahmet Kekeç.rabbim cennetine tevdi eylesin.haklarımızı helal ediyor onu müvahhid, mümin biri olarak gıyaben de olsa tanıyor biliyorduk.rabbim hüsnü şehadetimizi kabulü karin eylesin.
    Cevapla
  • almanyadan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah gani gani rahmet etsin. En güzel sekilde karsilasin Rabbim
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı. 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten şok oldum duyunca ve inanamadım.Allah rahmetiyle muamele eylesin ve cennetine ağırlasın..Üzgünüm
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR